Kozijnen offertes?

Bijvoorbeeld: raamkozijn, deurkozijn, afmetingen

Kozijnen & deuren: zorg voor inbraakveiligheid!

Als je je kozijnen en deuren gaat vervangen, is het niet alleen belangrijk dat de uitstraling van je nieuwe kozijnen bij je woning past. Vervanging van kozijnen en deuren is tevens een goed moment om na te denken over de inbraakveiligheid van je woning.


Inbraakveiligheid
De wereld is er niet veiliger op geworden. Het inbraakwerend maken van je huis is dan ook een 'hot item' in de woonbranche. In 99 procent  van de gevallen probeert de inbreker via deuren en/of ramen binnen te komen. Inbraakwerende deuren en kozijnen verbeteren de veiligheid van uw woning aanzienlijk. Ze beschikken bijvoorbeeld  over inbraakwerend hang- en sluitwerk, waardoor het kozijn er niet uitgetild kan worden. Met hang en sluitwerk van goede kwaliteit kan inbraak vaak voorkomen worden. Daarnaast zijn er nieuwe vleugeloverdekkende panelen die in zijn geheel over de deurpost vallen voor extra wering tegen inbraak.

Naast inbraakwerende deuren en kozijnen is het ook altijd verstandig om buitenverlichting te hebben. Daarnaast leveren rolluiken ook een positieve bijdrage aan de inbraakwerendheid van je woning.

Keurmerken
Er bestaan vele soorten keurmerken voor kozijnen en deuren, zoals KOMO, het SKG, het VKG en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Niet alle keurmerken zeggen echter iets over het totaalplaatje. Vind je inbraakveiligheid het allerbelangrijkste? Dan kun je vragen naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je bent dan verzekerd van een deur of kozijn dat goed bestand is tegen inbraakpogingen. Om je een indruk te geven van het belang van veilige kozijnen en deuren: de gemiddelde inbraak duurt ongeveer 30 seconden, inbrekers staken hun poging om een woning binnen te dringen daarom al gemiddeld na enkele minuten.

Ga niet over 1 nacht ijs
Laat je uitgebreid informeren door verschillende partijen in je regio over zaken zoals de inbraakveiligheid, het materiaal en de bijbehorende voor- en nadelen, de garantievoorwaarden en natuurlijk de prijzen. Doe jezelf niet tekort, kies niet voor de eerste de beste leverancier en haal veilige en duurzame kwaliteitskozijnen in huis!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming