Kozijnen offertes?

Bijvoorbeeld: raamkozijn, deurkozijn, afmetingen

Meer licht, lucht en ruimte met een schuifpui

Op zoek naar een snelle manier om je woonkamer of keuken om te toveren tot een open en heldere ruimte? Door je kozijnen aan de achterzijde van het huis te vervangen door een schuifpui verbindt je de tuin of het balkon prachtig met de woonkamer of keuken. De buitenruimte wordt zo als het ware een verlengstuk van de woonruimte en zorgt naast een mooi uitzicht op buiten ook voor meer lichtinval in je woning.

 


De voordelen
Naast het creëren van een open en lichte ruimte, geniet je door een schuifpui ook extra van de frisse lucht en bespaar je ook flink wat ruimte in de tuin of op het balkon. Door het schuifmechanisme hoef je geen rekening meer te houden met de draairichting van een deur of de kantelhoek van het raamkozijn. Tuinmeubelen kunnen op deze manier dichter tegen de woning geplaatst worden, waardoor er meer ruimte is voor mooie planten of speeltoestellen voor de kinderen.

 

 

Diverse soorten
Schuifpuien zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Zo zijn er de hef-, kiep en parallelschuifpuien waar uit gekozen kan worden. Deze puien zijn dan ook weer leverbaar in diverse materialen als hout, aluminium en kunststof. Ten opzichte van je woning hebben ze allemaal een ander voordeel, dus laat je goed informeren.

 

 

Inbraakwerend
Elk materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen, maar belangrijk is dat bij de keuze van het materiaal niet hoeft gekozen te worden voor de veiligheid. Schuifpuien worden ongeacht de materiaalkeuze inbraakwerend gemaakt. Zo zijn ze veelal voorzien van HR++ isolatieglas en een meerpuntssluiting. Als extra optie kun je er altijd voor kiezen een cilinderslot op de schuifpui met het Politie Keurmerk Veilig Wonen te plaatsen. 

 

 

Het laten plaatsen van een schuifpui is een investering op lange termijn. Bij de plaatsing moeten namelijk ook de wanden van de woning aangepast worden. Maak dus geen overhaaste keuze en overweeg goed wat je met je woning wilt. Laat een kozijnenspecialist eens een kijkje bij je thuis nemen. Deze specialist weet meestal exact welke schuifpui er voor je woning geschikt is en informeert je graag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming