Kozijnen offertes?

Bijvoorbeeld: raamkozijn, deurkozijn, afmetingen

Kunststof kozijnen aanschaffen. Iemand ervaring=

Ik denk dat iedereen wel de huis-aan-huis verkopers kent. Nou had ik laatst iemand waarvan ik denk dat hij daadwerkelijk wat te bieden had. Ik moet dus nieuwe kozijnen hebben en deze beste man verkoopt kunststof kozijnen. Nu heb ik gezocht op google maar leverde niets op.

 

In mijn geval gaat het om Label kozijn uit Losser.

Heeft iemand ervaringen met dit kozijnen bedrijf of hebben jullie tips waar ik op moet letten?

Geplaatst op : 16 / 07 / 2011 om 09:11
Door : Spukke

Reacties

Geplaatst op 20 / 07 / 2011 om 16:56
Door: Peny

Je kunt ook houten kozijnen helemaal zelf repareren wat je een hoop geld kan besparen. Als je een beetje handige klusser bent en je repareert ze met epoxy dan heb je kozijnen die niet meer kapot gaan!

Geplaatst op 19 / 07 / 2011 om 18:53
Door: Spukke

Het is zo goed als klaar met mijn huidige kozijnen. Ze kunnen misschien wel een jaar 2 of 3 mee, maar heb intussen de deurverkoper afgeblazen. Het was toch een of andere vage financieringsregeling waar ik het niet mee eens was. Zou zo ongeveer 130 euro per maand meer gaan kosten. Ik ga op zoek naar een andere aanbieder in ieder geval.

Geplaatst op 19 / 07 / 2011 om 10:42
Door: Geraard

Er is enorm veel verschil in kwaliteit van kunststof kozijnen en het monteren van de kunststof kozijnen. Vaak is het voor iemand die er niet in thuis is, heel lastig de verschillen in kwaliteit te herkennen. Je zult dus veel moeten gaan lezen, maar je bent al wel aan het juiste adres. Begin bijvoorbeeld bij http://www.wonend.nl/kozijnen/kunststof-kozijnen/ of http://www.wonend.nl/kozijnen/kozijn-tips/ Hier staat heel veel informatie over kozijnen. Zelfs kozijnen van het zelfde merk kunnen enorm van kwaliteit verschillen. De ene kozijnenfabrikant maakt bijvoorbeeld kozijnen met profielen van REHAU, maar betekend niet dat een andere fabrikant die ook gebruik maakt van REHAU zedelfde kwaliteit leveren. Je zult moeten letten op keurmerken, isolatiewaarde (U-Waarde), garantie, geluidsklasse en bovenal: vraag veel offertes aan en b etaal niet vooraf. Succes!

Geplaatst op 18 / 07 / 2011 om 17:14
Door: Peny

is er iets goed mis met je oude kozijnen? Misschien dat je ze kunt repareren?

Geplaatst op 18 / 07 / 2011 om 09:30
Door: Spukke

Ze stonden zelf aan de deur en hoef niet perse kozijnen uit Losser. Na wat verder onderzoek blijkt dat ze een flink aantal meter profielen kopen en dan zelf gaan vermaken. Dan laten ze een aantal mensen komen die de kozijnen in elkaar gaan zetten. Ik hoop dat ze winst uit de kozijnen halen en niet een financiering willen aanbieden waar ze hun winst uit halen. Als dat zo is dan hoeft het van mij niet.

Geplaatst op 17 / 07 / 2011 om 20:26
Door: Duits

Uit Losser? Dan zou ik even over de grens gaan kijken en daar eens naar prijzen van kozijnen gaan vragen. Grote kans dat je daar goedkoop kan krijgen.

Geplaatst op 17 / 07 / 2011 om 15:56
Door: DuiY

laat meerdere kozijnen offertes uitbrengen en kijk wie er de meeste moeite in een offerte steekt. Je kunt dan aan de omschrijvingen vaak wel aflezen hoeveel werk ze in de offerte steken en is de kans groter dat ze meer tijd steken in het goed afleveren van de kunstof kozijnen.

Geplaatst op 17 / 07 / 2011 om 11:44
Door: RZO

Mijn advies zou zijn toch te gaan voor een kozijnenboer die wat referenties heeft. Dan kan je tenminste zien wat ze eerder aan werk geleverd hebben en hoe het eruit ziet. Misschien ff verder googlen? Er zullen toch wel anderen met ervaringen hebben?

Geef een reactie

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming