Kozijnen offertes?

Bijvoorbeeld: raamkozijn, deurkozijn, afmetingen

Vergroot je huis, plaats een serre!

Een serre aan je huis aanbouwen heeft een paar opmerkelijke voordelen. Niet alleen de waarde van je huis stijgt, maar je vergroot ook je woonplezier. Er is meer ruimte, meer licht en meer gezelligheid in je huis.

Ruimte en licht
Een serre zorgt voor meer ruimte en licht in je huis. Uit ervaring blijkt, dat mensen die voor een serre kiezen, deze ook met veel plezier en veelvuldig gebruiken. Lezen, werken, eten, rusten; een serre kan overal voor gebruikt worden. Er wordt een lichte ruimte gecreëerd waar je behaaglijk en warm kan zitten, terwijl je geniet van je tuin of het landschap om je heen.

Verlengstuk van zowel je huis als tuin
Een serre kan gezien worden als verlengstuk van je huis, maar ook als verlengstuk van je tuin. In Nederland is het vaak net niet warm genoeg om buiten te zitten, ook al staat je tuin mooi in bloei. Vanuit je serre geniet je van de natuur om je heen, zonder jas of das, heerlijk uit de wind. Aan de andere kant kun je bij goed weer je serre eenvoudig bij je tuin betrekken als je kiest voor een serre met een schuif- of vouwdeur.


Vele mogelijkheden

Serres zijn er in alle soorten en maten. Rond, rechthoekig, klassiek, modern, groot of klein; voor ieder valt de juiste serre te vinden. De afmeting en vorm wordt bepaald aan de hand van de ruimte die beschikbaar is en aan de vormgeving van de rest van het huis. Er zijn mogelijkheden genoeg. Zo zijn er bijvoorbeeld serres waarvan het dak open kan, serres met vouw- of schuifwanden, met geïntegreerde zonwering of klimaatbeheersing en inbouwverlichting.


Kosten

Een serre krijg je niet voor niets, maar als je graag meer ruimte wilt creëren ben je met een serre vaak voordeliger uit dan wanneer je kiest voor een verhuizing. Denk alleen al aan alle extra kosten die verhuizingen met zich meebrengen. Het is bovendien duidelijk dat je met de aanbouw van een serre de waarde van je huis verhoogt. Kortom: het is de investering waard.

Overtuigd? Ga op zoek naar de beste serreleveranciers in jouw omgeving en geniet binnen de kortste keren van een woning die je in positieve zin niet meer terug herkent!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming