Kozijnen offertes?

Bijvoorbeeld: raamkozijn, deurkozijn, afmetingen

Een serre plaatsen: waar moet je op letten?

Wil je graag op korte termijn een grotere woonkamer, keuken of een extra speelruimte voor de kinderen? Dan is de aanbouw van een serre de ideale oplossing. Een voordeel van de aanbouw van een serre is dat het redelijk snel te realiseren is. Zo heb je binnen enkele dagen ineens veel meer woonruimte, die ook nog eens het hele jaar door gebruikt kan worden. En door de toepassing van glas valt er veel meer licht in je woning.


Serres zijn in ontzettend veel modellen te verkrijgen, zodat een uitbouw altijd zal aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Of de keuze nu uitgaat naar modern, landelijk, klassiek of design; alle soorten en modellen zijn mogelijk bij de aanbouw van een serre. Natuurlijk is het wel zo mooi als de serre aansluit bij de uitstraling van je woning. Om tot die keuze te komen, zijn er een aantal stappen die je moet nemen. Deze zetten we graag voor je uiteen.

 

1. Materiaalkeuze

De meest voorkomende materialen bij een serre zijn aluminium, kunststof en hout. Het voordeel van een aluminium of kunststof serre is dat deze in vrijwel alle gewenste kleuren te verkrijgen is. Ook zijn deze serres duurzaam en onderhoudsvrij. Houten serres hebben een bijzondere en authentieke uitstraling. Ze vergroten niet alleen je woonruimte, maar geven je huis nog meer karakter.

 

2. Vergunning aanvragen

Wanneer je kiest voor de aanbouw van een serre, dan moet je in enkele gevallen een omgevingsvergunning aanvragen. Een serre aanbouw tot 2,5 meter uit de achtergevel is in de meeste gemeenten in ieder geval vergunningsvrij. Maar om dit zeker te weten kun je snel en eenvoudig de vergunningscheck doen op: www.omgevingsloket.nl.

 

Het kan nooit kwaad om je door een serre- of kozijnleverancier te laten adviseren over zaken als de stijl van de serre, het materiaal van de kozijnen en de aanvraag van een omgevingsvergunning. Zorg ervoor dat je serre de investering meer dan waard is en schroef de waarde van je huis op met een stijlvolle en functionele serre! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming