XXL Horecakoeltechniek oplossingen

Koelcellen zijn in de horeca de belangrijkste onderdelen maar zeker ook de vriescellen binnen de horeca zijn niet weg te denken. Zonder de koelcellen en de vriescellen kan de horeca niet draaien. De cellen zorgen ervoor dat het eten niet over de datum gaat. Hierdoor kan het restaurant betere gerechten en presentaties leveren. Veel mensen niet het effect van een koelcel op een horeca.

Horeca koelcellen en vriescellen voor goede koeltechnieken

Er zijn verschillende maten koelcellen en vriescellen.  Vaak worden in de kleine horeca de kleine vriescellen toegepast. De kleine horeca hebben een kleiner budget en kunnen op deze manier op een goedkope manier een prima resultaat leveren. Bij een grotere horeca worden er grotere koelcellen geleverd en soms ook meerdere. Dit komt omdat deze horeca groter zijn, meer producten hebben en daarom ook meer klanten. Door een grotere koelcel te hebben kan er een goed resultaat geleverd worden en kunnen ondanks de vele producten die aanwezig zijn, alle producten toch nog goed gehouden kunnen worden.

Onderdelen voor horecakoeltechniek

De onderdelen voor de horecakoeltechniek verschillen ook per koelcel.  Het heeft een andere inrichting dan een normale koelcel. Het allerbelangrijkste is dat de koelcel voldoende ruimte heeft. Alle producten moeten genoeg ruimte hebben om te liggen. Als dit niet mogelijk is kan een oplossing zijn dat er een koelcel bij komt of dat er een andere indeling in de koelcel komt.

Koelcellen gebruiken veel energie. Vriescellen gebruiken ook veel energie. Daarom is het verstandig om te gaan voor een energiezuinige koelcel. Je kan hier zelf al een grote rol in spelen door gewoon altijd de deur achter je te sluiten. Maar een energiezuinige koelcel kan ook veel besparen.

Koelcel horeca betalen

Een koelcel kopen wordt vaak gezien als een grote investering waarvan tevoren altijd flink over nagedacht moet worden. Dit willen mensen niet te snel en te vaak doen. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren en zo de goedkoopste koelcel te kunnen kiezen die een goede kwaliteit levert. Ook kunnen de koelcellen op maat gemaakt worden. Dit is wel een prijzigere investering dan de normale koelcellen. Dit komt omdat er extra tijd geregeld moet worden om de koelcel op maat te maken. Wij helpen je met het geven van passend advies en bieden het maatwerk voor een realistische prijs aan.

Koelcel kopen

Het kopen van een koelcel kan verschillen. Een onderzoek naar de verschillen van koelcellen kan daarom geen kwaad. Koelcellen verschillen in merk, prijs, maat. Daarom is het belangrijk om te kijken welke koelcel het beste past bij je restaurant. Voor meer informatie is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Door op deze manier koelcellen en vriescellen te kiezen en kopen kan je je horeca van kwaliteit en versheid voorzien. Een koelcel van kwaliteit die lang mee gaat en de juiste temperatuur biedt.  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming