Een keuken voor iedereen!

Het kan zijn dat je gaat verhuizen en een nieuwe keuken moet plaatsen of misschien is je oude keuken aan vervangen toe. Mocht je nou niet het budget hebben van je allerduurste droom keuken, dan kan je ook op zoek gaan naar een goedkopere keuken want ook goedkope keukens heb je in verschillende mogelijkheden.


Wensen goedkope keuken
Laten we er even van uit gaan dat je voor een kleiner budget een keuken gaat kopen. Meestal begin je thuis met oriënteren van de keukens die jij mooi vindt. Op internet kan je op verschillende sites inspiratie op doen naar goedkope keukens. In woontijdschriften kan je ideeën opdoen of je kunt langs de showroom gaan van een keukenwinkel om je meer inhoudelijk op de hoogte te brengen. Vaak zie je op internet mooie keukens, bijvoorbeeld op Pinterest je kunt dan alleen niet meteen zien of dat een betrouwbare keukenzaak is. Het is belangrijk dat je er op let dat de keuken is aangesloten bij het CBW, dan kan je er in ieder geval van uit gaan dat de aanbetaling veilig is.

 

De gemiddelde kosten van een keuken
De prijzen van keukens kunnen heel erg variëren. De keuken wordt steeds goedkoper. Je hebt verschillende goedkope keukenzaken, met ook goede kwaliteit keukens. Een keuken kost gemiddeld rond de €6000,- euro. Tegenwoordig is dat ook inclusief montage. Natuurlijk heeft de prijs alles te maken met jou eigen wensen die terug moeten komen in de keuken.

 

Keukenmerken
Het is lastig om te zeggen wat nou een goed of slecht keukenmerk is. Keukenmerken die langer bestaan hebben veel van hun keukenfouten geleerd en dit in hun verbeterproces toegepast. Keukenzaken die bekend zijn in de markt en kwalitatief zeer sterk zijn, zijn: SieMatic, Poggenpohl en Bulthaup. Deze merken zijn wel wat duurder dan gemiddeld, dus voor een goedkope keuken zal je hier niet je geld aan uit geven.Nieuw keukenontwerp
Vergelijk een nieuw keukenontwerp met jouw oude keuken. Wat vond je daar fijn aan, hoeveel opbergruimte miste je, was het werkblad groot genoeg ect.
Je kunt je nieuwe ontwerp helemaal naar smaak laten ontwerpen en zo creëer je een keuken die helemaal naar wens bij jou past. En dit kan ook zeker bij goedkope keukens. Ook met een goedkope kan je jouw droom keuken ontwerpen. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming