Uw woning opknappen? Wat zijn de opties?

Wanneer je al enkele jaren in een woning woont kun je op geven moment toe zijn aan het moment dat je graag je woning wat anders zou willen inrichten of een andere indeling zou willen geven. Natuurlijk kan het ook gewoon zo zijn dat de woning al wat verouderd is en je wat nieuw leven in wilt blazen! In dit artikel zullen wij je helpen om inspiratie te geven en de trends van dit moment te bekijken.

Behang keert steeds vaker terug

In steeds meer woningen zie je dat behang aan populariteit wint. Waar enkele jaren geleden steeds vaker voor andere opties werd gekozen wordt het behangen van muren steeds populairder. Dit heeft er mee te maken dat het gemak waar mee behang vandaag de dag aangebracht kan worden heel groot is. Een aantal jaren geleden was het altijd vrij lastig om behang netjes en strak aan te brengen, vaak was de lijm al snel te dik en was het gladstrijken van de behang laag geen eenvoudige klus. Veel mensen kozen er daarom al snel voor om hun muren te laten stucen of te schilderen.
Door de opkomst van glasvliesbehang is het nu eenvoudig om behang aan te brengen op uw muren. Glasvliesbehang is namelijk een geperste soort behang waardoor de structuur van de behangsoort ook enorm strak is. Daarnaast is deze behangsoort scheur overbruggend en wordt het daarom dus ook veel in de nieuwbouw (prefab) woningen gebruikt.
Voor de mensen die de structuur van een gestucte muur alsnog mooier vinden, ook glasvliesbehang bestaat in een vorm die lijkt op een gestucte muur.

Steigerhout meubilair

Wat ook steeds populairder wordt in woning interieur is het meubilair van steigerhout. Steeds vaker zie je tafeltjes, stoelen en andere interieur onderdelen voorkomen die gemaakt zijn van dit materiaal.

Wil jij meer weten over de trends van dit moment of heb je aanvullingen? Laat het ons gerust weten zodat we dit kunnen toevoegen! 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming