Top aanbieding: een Fatboy vloerkleed

Een Fatboy vloerkleed is dé trend voor dit jaar. Wat zo typisch is aan een Fatboy vloerkleed is dat het er verweerd uitziet. Het straalt karakter uit, het is net alsof het al jaren in jouw kamer ligt en reeds deel geworden is van je meubilair. Het past zowel bij de moderne al bij de trendy, landelijke, vintage of klassieke wooninrichting. Ze bestaan in diverse uitvoeringen. De motieven zijn bijvoorbeeld gebaseerd op oude oosterse tapijten, kelim of Andalusische tegeltjes. Je hebt zelfs heel aparte motieven zoals vogels, vrouwenfiguren en bloemen. De nogal vrij zachte kleuren gaan zowel bij neutrale als bij felle kleuren van je interieur. Het allerleukste aan de vloerkleden van Fatboy is dat ze, door middel van drukknopen, aan mekaar gekoppeld kunnen worden. Zo stel je zelf een tapijt samen in de kleuren, prints en grootte die bij jou passen.

Kwaliteit en klasse binnen ieders budget!

Fatboy gaat voor kwaliteit en veiligheid. Zo zijn deze tapijten bijvoorbeeld voorzien van een antisliplaag. Daardoor zijn ze ideaal voor op gladde vloeren of karpet. De vloerkleden zijn bovendien vuil- en waterafstotend en bewaren heel lang hun frisse uiterlijk. Ze vragen weinig onderhoud. Je kunt ze makkelijk schoonmaken met wat water en neutrale zeep. Je kunt bijna in elke kamer een Fatboy vloerkleed leggen. De woonkamer en slaapkamer krijgen een extra warme uitstraling. Door het zachte materiaal waaruit ze gemaakt zijn, zijn ze geschikt voor de kinderkamer of speelhoek. In de hal zijn ze een eyecatcher en verwelkomen je gasten. Deze vloerkleden zijn zelfs geschikt voor het terras of in de tuin! Als je dan de prijs bekijkt, moet je wel toegeven dat je heel wat kwaliteit en klasse krijgt voor je geld.

Fatboy vloerkleed aanbieding: hou deze in het oog!

Zelfs al zijn deze vloerkleden niet duur, toch zet Fatboy regelmatig vloerkleden in de aanbieding. Dit gebeurt meestal als ze van collectie wisselen. Hou dit goed in het oog. Je kunt zelfs een Fatboy vloerkleed aanbieding vinden met maar liefst 20% korting! Dat is zeker hét moment als je meerdere tapijten wil aankopen. Zo haal jij een kwaliteitsvol, leuk en trendy vloerkleed in huis aan ongeziene prijzen. En je mag gerust zijn: de Fatboy vloerkleden zijn in opmars. Ze bepalen mee de woontrends en zullen nog jaren lang in zijn. Het is gewoon een must voor wie zijn woning gezellig wil inrichten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming