Televisie kijken vanuit bad

Een op de drie Nederlanders vindt dat ze vaker tijd moeten vrijhouden voor even helemaal niets. Zes op de tien Nederlanders zou zich graag wat zorgelozer willen voelen en 20 procent is regelmatig zo gestrest dat echt ontspannen niet mogelijk is. Dit blijkt uit een onderzoek die in 2014 is uitgevoerd door Tiger Balm. Uit deze enquête komen resultaten dat 69 procent van werkend Nederland vaak druk is en 47 procent bijna wekelijks veel te veel te doen heeft in te weinig tijd. Stress zorgt bij maar liefst een op de vier voor regelmatige pijn in de nek en schouders. Reden genoeg om eens ontspanning op te zoeken.

 

Badkamertelevisie
Het is belangrijk om in het drukke leven ook ontspanning op te zoeken waarbij je even niks moet, maar gewoon iets waar je echt even tot rust komt. Even in bad gaan liggen is heel ontspannend maar hier moet je wel geduld voor hebben en de ontspanning toe laten. Een badkamertelevisie wilt hierbij wel eens helpen. Je kunt naar je favoriete soap, een lekker filmpje of het nieuws heerlijk bekijken terwijl je in bad ontspant. De badkamertelevisie is veilig want deze is speciaal gemaakt voor de badkamer zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over de vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kan gebruikt worden met natte handen.

 

Badkamertelevisie in je eigen badkamer
Een badkamertelevisie hoeft niet de aandacht op te eisen van je badkamer. Het is een platscherm wat mooi wordt weggewerkt aan de muur. Je ziet geen draden of kabels lopen. Kijk anders wat de mogelijkheden zijn en laat je inspireren door verschillende badkamers die een badkamertelevisie hebben, zodat je jezelf kan inbeelden hoe het bij jou in de badkamer zou komen te staan. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming