PIP Studio brengt gezelligheid in huis!

PIP studio - Huiselijke gezelligheid

“Happy products for Happy People”, dat is precies wat PIP Studio maakt en waar het voor stat. Houd jij de laatste trends een beetje in de gaten? En wil jij dat jouw huis barst van de gezelligheid? Dan mogen de artikelen van PIP Studio niet ontbreken in jouw woning! PIP Studio creëert bijzondere artikelen voor in huis. Alle artikelen worden gekenmerkt door gezelligheid, kleur en vrolijkheid. Met de kleinste artikelen of details van PIP Studio geef jij jouw huis direct meer sfeer en gezelligheid. Kleur is hierbij het aller belangrijkste component.

 

PIP Studio producten

PIP Studio wordt naast gezellig, kleurrijk en vrolijk soms ook als druk ervaren. Daarom kunt u er voor kiezen om uw interieur aan te vullen met enkele PIP Studio details. Zoals sierkussens, badhanddoeken, dekbed, tafelkleed of keukenshort. Bent u een wat gewaagder persoon? Bent u altijd vrolijk en durft u altijd en overal uzelf te zijn? Richt uw interieur dan zeker in met een geweldig PIP Studio behang of schaf één van de bijzondere PIP Studio serviezen aan. Gasten voelen zich altijd welkom bij jou thuis.

 

PIP Studio servies

Inmiddels heeft PIP Studio twee bijzondere en uiteraard vrolijke en kleurrijke serviezen ontworpen.

 

LoveBirds Servies

PIP (haar oorspronkelijke naam is eigenlijk Catharina) is de vrouw achter de prachtige ontwerpen. Vroeger had ze een parkiet die men een lovebird noemt. Ze nam deze vogel overal met zich mee naar toe. Zo ook was deze parkiet de inspiratiebron van haar servieslijn ‘LoveBirds Servies’. Het gaat om een compleet servies van borden, eierdopjes, melkkannen, servetten en tafelkleden tot speciaal koffie en theeservies. Elk artikel kenmerkt zich door de trotse LoveBird die zijn rood/oranje borst vooruit steekt. Deze vogel vind je in het midden van elk artikel. Daarnaast is elk artikel voorzien van een mooie kleur en een gouden randje.

 

Floral Servies

Het Floral Servies kenmerkt zich aan de bloemenstructuur. PIP heeft zich laten inspireren door een wilde roos die zij in volle bloei aantrof, gewoon ergens in de natuur. Naast de kleurrijke bloemen kenmerkt dit servies zich ook aan de schitterende kleuren combinaties en tot slot het gouden randje.

 

Krijg jij niet genoeg van PIP Studio? Er zijn ook artikelen verkrijgbaar zoals kerstkaarten, agenda’s en tassen. Heb jij goede tips of ervaring met artikelen van PIP Studio in je interieur? Deel je ervaringen dan op Wonend.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming