LED lampen

Hoewel we veel met licht in ons huis doen vergeten we vaak dat hier veel besparing uit te halen is. Veel woningen hangen namelijk nog vol met halogeenlampen en spaarlampen terwijl deze heel veel energie verbruiken en veel minder lang meegaan dan LED lampen. Daarnaast zijn ze erg milieuvriendelijk! Veel mensen weten nog te weinig over LED lampen, daarom geven wij u in dit artikel meer informatie over LED lampen en hoe u ze kunt toepassen in uw woning. Leest u daarom snel verder!

LED lampen gaan veel langer mee

LED lampen kennen erg veel voordelen. Zo gaan LED lampen veel langer mee dan spaarlampen en halogeenlampen. Gemiddeld heeft een LED lamp 50.000 branduren. In vergelijking met spaarlampen en halogeen lampen is dit ruim 10 keer zoveel. Dit zorgt er onder andere voor dat u veel minder uw lampen hoeft te vervangen, hier bespaart u erg veel geld mee!  Daarnaast komen de afvalstoffen van een lamp veel minder vaak in het milieu terecht.

Energiezuinig

Naast het feit dat LED lampen veel minder vervangingskosten hebben is het ook zo dat LED lampen energiezuiniger zijn. Dit komt doordat LED lampen veel minder licht nodig hebben om een helder licht voor te brengen dan spaarlampen en halogeenlampen. Hierdoor wordt er ook veel minder energie verspilt in vergelijking met spaarlampen en halogeenlampen. Een ander voordeel is dat LED lampen veel milieuvriendelijker geproduceerd worden. Zo is de gehele cyclus van een LED lamp veel milieuvriendelijker dan die van halogeen en spaarlampen.

Bestel uw LED lampen op internet

Wilt u LED lampen gaan aanschaffen maar weet u nog niet hoe u dit in uw huis wilt gaan toepassen? Informeer dan eens naar LED lampen verkooppunt. Vaak kunnen zij u een goed advies geven over LED lampen. Daarnaast is het verstandig om LED lampen op internet te kopen, vaak betaalt u minder dan wanneer u ze in de winkel koopt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming