Interieuradvies nodig? Vraag een styliste!

Soms kan het lastig zijn om de juiste meubels en accessoires op elkaar af te stijlen, misschien vind je verschillende stijlen mooi en weet je niet zo goed hoe je die met elkaar kunt combineren? Schakel dan de hulp in van een interieurstyliste voor een interieuradvies.

 

Interieuradvies in een woonwinkel

Vaak bij een wat grotere woonwinkel zijn interieurstylistes in dienst die u kunnen helpen met een passend interieuradvies. Een stylist beantwoord al je vragen over inrichting, meubelkeuze, kleur, home styling, decoratie en verlichting. Vaak bij een grotere woonwinkel is dat ene meubelstuk te vinden wat past bij je woonstijl en budget. Interieuradvies in een grotere woonwinkel heeft als voordeel dat het advies met een bepaalde waarde niet wordt meegenomen in de prijs zodra je daar ook de meubels koopt, die bij het advies passen.

 

Interieuradvies online

Wil je liever interieuradvies op maat online ontvangen, dat kan ook! Door verschillende stylistes worden de diensten online aangeboden. Vaak begint het met een moodboard, via het beeldbank wat zij beschikken maak je een moodboard, om jouw interieurstijl aan te geven. Zodra je interieurstijl helder is, wordt er gevraagd naar wat jij een belangrijke basiskleur vind en de daarbij behorende accentkleuren. Zodra je online een advies wilt ontvangen is het  belangrijk dat de styliste jou leert kennen. Doormiddel van een kennismakingsformulier dat gaat zowel over jouw woonwens als over zaken die jouw persoonlijkheid uniek maken, kunnen zij een stuk beter een advies geven. Vaak wordt er dan ook gevraagd om foto’s van de ruimtes en een plattegrond om de desbetreffende ruimte meer te kunnen sturen.

 

Persoonlijk interieuradvies

Binnen een afgesproken periode krijg je per mail het persoonlijk interieuradvies. Hierin vind je een moodboard, een compleet 3D advies met plattegronden, een kleuradvies en een boodschappenlijst waarin de geadviseerde producten staan vermeld. Wanneer je na het interieuradvies nog een stap verder wilt kan je er meestal voor kiezen jouw huis, woonkamer of slaapkamer volledig door de interieurstylist in te laten richten. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming