Interieur tips: Herfst 2011

interieur tips herfst

Nu de herfst zijn intrek neem wordt het weer tijd om het binnen gezellig te maken. De avond valt sneller en we moeten ’s avonds weer het licht aan doen. Zorg in ieder geval voor goede sfeerverlichting in je interieur. Een mooie staande lamp die zacht licht op het plafond weergeeft of een paar mooie tafellampen doen veel met de sfeer in huis.

 

Met het invallen van de herfst is het ook voorbij met het langer buiten zitten. Helaas is het te snel koud buiten. Toch hoef je nu niet meteen als je tuinmeubelen op te bergen. Neem bijvoorbeeld je ligstoel. Kijk of je deze ergens in je interieur kan mengen. Dit kan natuurlijk niet bij iedereen. Mocht je er wel plek voor hebben creeer dan een heerlijk lees/relaxhoekje. Een mooie hoes, dikke kussens en een warme plaid bouwen jouw ligstoel om tot een plaats om ’s avonds even bij te komen. Zet er een klein tafeltje naast met daarop een leeslamp en ruimte voor je potje thee en jij bent klaar om te ontspannen.

 

Omdat we weer binnen zitten wordt het ook tijd om het weer gezellig te maken. Zet in een hoek een mooie tafel neer. Op het tafeltje een mooie lamp, een zilveren sieradendoosje en een paar mooie zilveren fotolijstjes geven je woon- of slaapkamer al een familiair gevoel.

 

Interieur tips herfst 2011Ik ben zelf erg dol op de Ribba plank van Ikea. Erg leuk om deze in je interieur aan te passen aan het seizoen. Nu kan je bijvoorbeeld gezellige herfstfoto in je wissellijstjes doen maar ook een kleine pot met kastanjeschillen. Of nootmuskaatbollen zorgen ook voor een herfstsfeer.

 

Wil je eettafel of salontafel aankleden zet hier dan een groot dienblad op met veel kaarsen en waxinelichthouders. Dit geeft zo’n gezellig licht in de avond. Ook een grote vaas met bessentakken staan garant voor een echte herfstsfeer. Wees creatief en maak gemakkelijk een herfstsfeer in je interieur.

 

Ingezonden door Danielle van Rheenen van InterieurInspiratie

Ook een tip? Stuur hem in!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming