Horren voor een goede nachtrust

Tijdens de warme zomermaanden staat u altijd weer voor een dilemma. Het liefst houdt u 's avonds en 's nachts het raam open zodat de koele lucht uw huis binnen kan stromen. Helaas is de kans dan wel groot dat u geteisterd wordt door vliegen, mussen en ander ongedierte. Daar gaat uw nachtrust. Dus kiest u er maar weer voor om met de ramen dicht te slapen. Maar ook dat heeft grote nadelen. Want waarschijnlijk wordt u 's nachts regelmatig wakker omdat het zo heet in bed is. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen door horren voor uw ramen te installeren.

Gezond wonen

Insecten zijn in de zomer een groot probleem. Het vervelende zoemende geluid van vliegen en muggen kan uw nachtrust behoorlijk verstoren. En dat is niet eens het enige probleem. Vliegen dragen namelijk ook veel ongezonde bacteriën bij zich. Als ze eenmaal binnen zijn, verspreiden ze dit door het hele huis. U moet er toch niet aan denken dat u een appel of peer eet dat onder de bacteriën zit? Met horren komen insecten uw woning niet meer in. Een bijkomend voordeel is dat er het hele jaar door voldoende frisse lucht uw huis binnenkomt. Op deze manier creëert u een omgeving waar u gezond kunt leven.

Horren in alle soorten en maten

Iedereen heeft weer andere wensen. Daarom zijn er verschillende soorten horren verkrijgbaar waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld handige inzethorren. Deze zijn bij uitstek geschikt voor draai- en kiepramen of voor woningen met kunststof kozijnen. Is het pand uitgerust met aluminium kozijnen? Speciaal daarvoor zijn er klemhorren geproduceerd. Uiteraard is het ook mogelijk om voor rolhorren te kiezen. Deze zijn extra stevig, kindvriendelijk én u kunt ze in alle soorten ramen monteren. Al deze horren zijn te bestellen in verschillende hoogtes en breedtes. Ze worden op maat geleverd zodat u zeker weet dat alles goed past.

Horren van hoge kwaliteit

Bij het uitzoeken van nieuwe horren let u allereerst op de kwaliteit. Het gaas moet sterk zijn zodat het niet snel scheurt. Ook de kwaliteit van het frame is belangrijk. Want als een frame is gemaakt van stevig aluminium dan is het bijna onverwoestbaar. De horren van goede fabrikanten voldoen aan al deze kwaliteitseisen. Zo profiteert u meteen van een extra lange levensduur. Als u kwaliteitshorren horren heeft gemonteerd, kunt u jarenlang rekenen op een insectenvrije nachtrust.

Eenvoudig monteren en demonteren

Voor het monteren van uw nieuwe hor hoeft u geen kluswonder te zijn. Met de juiste handleiding is de montage kinderlijk eenvoudig. En na de zomer kunt u de horren ook weer heel makkelijk demonteren. De meeste mensen gebruiken hun horren namelijk alleen in de lente en de zomer. Zodra het weer wat kouder wordt, zijn ze niet meer nodig. Horren kunnen in de wintermaanden veilig worden opgeborgen. Hierdoor blijven ze schoon én gaan ze extra lang mee.

Wilt u 's zomers met de ramen open kunnen slapen? En zoekt u een diervriendelijke oplossing om insecten buiten de deur te houden? Wacht dan niet langer en kies voor de kwaliteitshorren. Kijk een op de website van Creon en maak een keuze uit hun grote assortiment!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming