Een dure design inrichting

Het is belangrijk dat de inrichting van je woning past bij jouw persoonlijkheid. Dat het past bij je smaak en stijl, om in een woonomgeving te leven waar jij jezelf niet prettig voelt daar ga jij jezelf niet beter door voelen. Over smaak valt niet te twisten dus zo ook niet over de smaak van een interieur inrichting. Of je nou houdt van zelfgemaakte meubels of een dure design inrichting, dat moet je helemaal zelf weten.


Verschillende stijlen met elkaar combineren
Een dure design inrichting vinden vaak mensen kil en strak overkomen, terwijl dit helemaal niet het geval hoeft te zijn. Je kunt design meubelen met andere niet design meubelen combineren. Kies er voor om design stoelen aan een houten eettafel te zetten, of in de woonkamer een strakke design kast neer te zetten gecombineerd met een stoffen hoekbank. Je kunt verschillende stijlen, materialen en meubels zo goed met elkaar combineren dat je een toffe fijne inrichting creëert. Laat je inspireren door omgeving, (woon) magazines, websites http://robin-design.nl/ en Pinterest.

 

Een dure design inrichting
Heb je een liefde voor design en ben je aan het sparen voor echte klassiekers. Dan is het verstandig om eens naar outlets te gaan waar ze tweedehands meubelen aanbieden, die nog in goede staat zijn. Vaak zijn dit showroommodellen of hebben die bedrijven gelijk via een dealer weten in te kopen en daardoor design meubelen voor een sterke prijs kunnen aanbieden. Het voordeel van een dure design inrichting is dat de design meubelen vaak zijn waarden houdt naarmate ze ouder worden. Zo zou je er nog altijd voor kunnen kiezen zodra je een meubelen beu bent om deze door te verkopen, en vaak krijg je daar dan nog een goede prijs voor.
Ga je voor een dure design inrichting denk dan eerst goed na over hoe je alles met elkaar gaat combineren en stijlen. Maar met alles geldt, blijf dicht bij je eigen keuze en bij jouw eigen stijl. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming