Doe verfrissende woonideeën op

Is jouw huis toe aan een flinke opknapbeurt? Dan zit je goed op deze site. Hier lees je over diverse stijlen, waardoor jij wooninspiratie opdoet. Zo maak je van jouw woning een geheel en zorg je voor een stijlvolle ruimte. Laat je inspireren door deze inspirerende woonideeën en geef je kamer een nieuw uiterlijk.

 

Een nieuwe, kleurrijke look

Ben jij op zoek naar wooninspiratie en ben jij een liefhebber van felle en diepe kleuren? Dan zijn deze woonideeën ideaal voor jou. Ondanks dat veel mensen felle kleuren vaak te riskant vinden, kunnen kleurrijke meubels en accessoires juist zorgen voor een zeer verfrissende en moderne uitstraling. Als je kleuren als geel, rood en paars op een aantal prominente plekken in de kamer terug laat keren, creëer je een bijzonder kleurrijk geheel. Ook extra invloeden uit bijvoorbeeld Afrika of Australië helpen bij het compleet maken van jouw huis. Denk hierbij aan een stijlvol kunstwerk aan de muur.

 

Oriëntaalse sferen

Heb jij een passie voor alles wat met Azië te maken heeft? Dan kun je wooninspiratie opdoen door je te verdiepen in diverse elementen uit landen als China, Japan en Zuid-Korea. Bij deze stijl is één element heel belangrijk, less is more. Juist door niet te veel overbodige accessoires en meubels in de kamer te brengen, creëer je extra rust in huis. Deze trendy stijl zorgt voor een aangename vernieuwing, want door gebruik te maken van Aziatische items kun je van jouw huis een speciale en eigen plek maken. Aziatische lampen, kunstwerken of vazen zorgen gegarandeerd voor een originele look.

 

Dicht bij huis

Als jij liever geen exotische elementen terug wil laten keren in jouw interieur, zijn deze woonideeën wellicht meer in jouw straatje. Geen felle kleuren, maar juist zachte en warme kleuren zijn bij deze stijl verreweg het belangrijkst. Zeeblauw, taupe en beige zijn voorbeelden van kleuren die je hier veel terugziet. Een landelijke stijl past gegarandeerd bij iedere woning, juist vanwege de mengeling van klassiek en modern. Het geeft je in ieder geval een vertrouwd thuisgevoel. Hier is het van belang dat je de accessoires goed afstemt op het verdere landelijke uiterlijk. Een felrode vaas zou hier bijvoorbeeld niet bij passen, maar een toepasselijke tekening voor aan de muur juist wel.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming