De muursticker trends van dit moment

Van babykamers tot kantoor voor alle ruimtes zijn er allerlei verschillende soorten muurstickers. Maar wat zijn nou echt de leukste muurstickers van dit moment en zijn ze echt zo makkelijk zelf aan te brengen?

De top drie trendy muurstickers van 2016

Er zijn momenteel zoveel leuke muurstickers beschikbaar dat het lastig was om hierin een selectie te maken van de meest trendy stickers van dit moment. Maar het is ons gelukt, hieronder vind je de top drie meest hippe muurstickers.

1. Kleine simpele muurstickers als wolken, sterren & stippen

Tegenwoordig zijn kleine muurstickers zoals sterretjes, stippen(van klein tot groot), wolken en allerlei andere leuke vormen helemaal hip. Deze muurstickers worden vooral erg veel gebruikt voor op kinderkamers of babykamers. Omdat deze muurstickers niet heel groot zijn en dus niet met transfer papier te hoeven worden aangebracht kunnen zelfs je kinderen deze leuke stickers aanbrengen. Je haalt ze los van het stickervel en brengt ze direct aan op de muur.

Het is ook leuk om bijvoorbeeld sterren en rondjes door elkaar heen te plakken. Hiermee creëer je een speels effect. Het leuke aan veel van deze stickers is dat het niet uit maakt hoe je ze positioneert het geeft altijd een leuk effect aan de kamer.   

2. naam muurstickers voor de baby of kinderkamer

Tegenwoordig kun je ook eenvoudig een sticker met de naam van je kind laten maken. Dit is erg hip en maakt de kamer helemaal persoonlijk. Van meisjes naamstickers met prinsessen tot voetbal naamstickers voor jongens, alles is mogelijk met muurstickers. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de naam in een mooi lettertype op de muur aan te brengen.

Deze naam muurstickers worden gemaakt van vinyl. Dit is een stickersoort die eenvoudig is aan te brengen op de muur. Daarnaast is vinyl ook geschikt voor een ondergrond met een licht reliëf erop zoals bijvoorbeeld een behang met stuc effect.

3. Eigen gemaakte muursticker teksten

Vroeger hadden veel mensen van die cliché tekstborden en muurteksten zoals home sweet home en dergelijke. Dat is momenteel niet meer trendy. Tegenwoordig is het met steeds meer producten mogelijk om ze persoonlijk te make.

Dat kan nu ook met muurteksten. Je kunt nu zelfs helemaal je eigen muurtekst vormgeven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen kleur, tekst, lettergrootte en formaat van de sticker bepalen. Je kan dus je muur decoreren met je eigen gemaakte muur teksten.

Zijn muurstickers gemakkelijk aan te brengen?

Muurstickers zijn eenvoudig zelf aan te brengen. Zelfs kinderen kunnen dit en vinden het leuk om dit te doen. Het is wel afhankelijk van hoe groot je muursticker is. Hoe groter de muursticker is hoe lastiger het wordt om hem aan te brengen. Daarnaast zijn er verschillende soorten muurstickers van PVC en vinyl. Je brengt ze beiden op een iets andere manier eenvoudig aan op de muur. Mocht je meer informatie willen over het aanbrengen van muurstickers kijk dan eens naar dit fimpje op youtube. Hierin worden de stappen duidelijk uitgelegd voor het aanbrengen van een muursticker.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming