De inrichting van een vergaderruimte

Bij een goed ingericht kantoor hoor je als onderneming ook te zorgen voor een goede vergaderruimte. Hier gaat, of het nou goed of slecht gaat, een hoop gesproken worden en dan moet er wel prettig gewerkt en gesproken kunnen worden. Maar wat is nou verstandig tijdens het inrichten van de vergaderruimten in het kantoor? Waar moeten we op letten?

Soorten vergaderingen

Voordat je een keuze gaat maken voor meubilair of de uitstraling van het kantoor is het verstandig om de toekomstige vergaderingen eens in te beelden. Wanneer het formele vergaderingen zijn waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van papier is het verstandig om een grote ovale tafel neer te zetten met voldoende ruimte.

Bij een organisatie waar veel kennis- en informatiedeling voorkomt is het goed om een beamer op te hangen en de mogelijkheid om een laptop hierop aan te sluiten. Zo kunnen genodigden hier zaken op tonen.

Wanneer er voornamelijk besprekingen zijn waar een creatieve insteek genoodzaakt is, is het goed om personen te laten staan of hoger te laten zitten. Ook hoeft de tafel niet groot te zien aangezien er gebrainstormd wordt.

Grootte van de ruimte

De hele inrichting zal daarnaast afhangen van de beschikbare ruimte. Wanneer er een grote ruimte beschikbaar is, maar de vergaderingen over het algemeen door maar een selecte groep worden gevoerd, zou je er ook voor kunnen kiezen om de ruimte in tweeën te delen. Zo kan je iedere ruimte een andere uitstraling geven en afhankelijk van de bezoeker de keuze voor een ruimte maken.

Heb je geen ruimte voor een eigen vergaderruimte of stem je dit altijd af naar de vestigingsplaats van de personen die de vergadering bijwonen. Een vergaderruimte in Amsterdam huren is zeer eenvoudig en ook erg toegankelijk. Bekijk eens de mogelijkheden en wellicht heeft u straks de perfecte ruimte gevonden.

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming