Antieke spiegels

In je kamer, je slaapkamer, de gang en ook buiten wil je leuke, mooie decoratie aan de muur. Alle muren decoreren met schilderijen is misschien wel erg eentonig. Het is leuk om er wat meer speelsheid in te creëren. Een mooie afwisseling is het ophangen van een spiegel. Hierdoor lijkt de ruimte nog groter en er komt meer licht en ook zeker meer sfeer in de ruimte. Om nog meer sfeer te creëren is het mooi om voor een antieke spiegel te kiezen. Antieke spiegels ademen warmte en een verleden uit. Door versleten plekken in de lijst en zelfs door beschadigingen in de spiegel zelf wordt een intense sfeer gecreëerd. Het mooie is ook dat daardoor iedere antieke spiegel echt uniek is.

Mooie exemplaren antieke spiegels

Voor zo’n mooie spiegel moet je wel de tijd nemen om deze te vinden. De antieke spiegel moet je aanstaan. Ieder exemplaar ademt weer een andere sfeer uit en niet iedereen is van hetzelfde gecharmeerd. Gelukkig maar, want zo is er voor een ieder wel een passend, mooi exemplaar te vinden en wordt de wereld niet zo eentonig.

Welke antieke spiegel moet je kiezen

Om je te helpen bij de keuze spiegel moet je je eerst ten raden gaan waar de spiegel komt te hangen. Is het exemplaar bedoelt voor de hal of voor het toilet dan hoeft de spiegel niet zo groot te zijn. Boven het dressoir in je slaapkamer past een mooie vintage spiegel. Of zoek je meer een mooie, grote spiegel met karakter voor in de kamer. Zo één waarbij iedereen die binnenstapt vol bewondering eerst naar de spiegel en naar zijn spiegelbeeld kijkt. Online zijn er vele leuke webshops te vinden waar je tegen goede prijzen een mooie spiegel kunt bestellen. Ook leuk is om eens op Marktplaats op zoek te gaan naar een karakteristieke antieke spiegel. Hier vind je deze voor veel minder geld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming