Advies Interieur: informatie, tips en meer

Ga je een woning bouwen, begin je aan een renovatie of staat er een verhuizing op de planning? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plek vind je belangrijke informatie en nuttige tips, waardoor je onnodige missers voorkomt en euro's uitspaart! Zo heb je hier ook de mogelijkheid om, gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van interieurontwerpers of -bouwers in jouw buurt.

Nieuwste artikelen

De inrichting van een vergaderruimte

Bij een goed ingericht kantoor hoor je als onderneming ook te zorgen voor een goede vergaderruimte. Hier gaat, of het nou goed of slecht gaat, een hoop gesproken worden en dan...»

De inrichting van een vergaderruimte

Inrichting kleine senioren woning

Veel ouderen vinden het lastig om een geschikte woning te vinden. Dit heeft voornamelijk te maken met de verhouding van het aanbod en de prijzen van de woningen. De markt van...»

De inrichting van een vergaderruimte

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

De inrichting van een vergaderruimte

Bij een goed ingericht kantoor hoor je als onderneming ook te zorgen voor een goede vergaderruimte. Hier gaat, of het nou goed of slecht gaat, een hoop gesproken worden en dan moet er wel prettig gewerkt en gesproken kunnen worden. Maar wat is nou verstandig tijdens het inrichten van de vergaderruimten in het kantoor? Waar moeten we op letten? Soorten vergaderingen... »

Top aanbieding: een Fatboy vloerkleed

Een Fatboy vloerkleed is dé trend voor dit jaar. Wat zo typisch is aan een Fatboy vloerkleed is dat het er verweerd uitziet. Het straalt karakter uit, het is net alsof het al jaren in jouw kamer ligt en reeds deel geworden is van je meubilair. Het past zowel bij de... »

Grenen plinten

Als je toe bent aan nieuwe plinten, heb je keuze te over. Naast stenen plinten die bij vloeren aangebracht worden, zijn er zowel kunststof- als MDF plinten en grenen plinten op de markt verkrijgbaar. Grenen is een veelgebruikte houtsoort en kent vele toepassingen. Het... »

3D Printer voor thuisgebruik, welke handige modellen kan je dagelijks thuis gebruiken?

3D printen is een techniek die eigenlijk al lange tijd bestaat en ook wordt toegepast. Echter geldt dat de 3D printer pas de laatste jaren meer toegankelijk is geworden voor het publiek. Zo is het tegenwoordig mogelijk voor vrijwel iedereen om thuis een 3D printer te... »

Antieke spiegels

In je kamer, je slaapkamer, de gang en ook buiten wil je leuke, mooie decoratie aan de muur. Alle muren decoreren met schilderijen is misschien wel erg eentonig. Het is leuk om er wat meer speelsheid in te creëren. Een mooie afwisseling is het ophangen van een spiegel.... »

Licht voor sfeer in je huis

Licht voor sfeer in je huis Licht zorgt voor sfeer in het huis. De keuze voor lampen is daarom erg belangrijk wanneer je je huis inricht. Dit kan het geval zijn wanneer je een nieuw huis gekocht hebt, wanneer je overgaat op een verbouwing of simpelweg tijdens een verandering van wens en smaak in het huis. Ieder type lamp is geschikt voor een eigen soort toepassing.... »

Goede tips bij de aankoop van een vlaggenmast

Veel consumenten en bedrijven maken er tegenwoordig al gebruik van: een vlaggenmast. Een vlaggenmast kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De consument koopt een vlag voor in de... »

Tapijt is behaaglijk, comfortabel, voelt warm aan, dempt geluid en zorgt voor een goede akoestiek!

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren,... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Nieuw interieur bouwen

Interieurbedrijf nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar interieurbedrijven bij jou in de regio en vergelijk de offertes! Daarbij lees je op de website handige informatie en suggesties over alle andere leveranciers die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin te maken heeft.

Interieur verbouwen

Ga je verbouwen en zoek je een interieurbedrijf? Zoek dan via deze website naar bedrijven in jouw provincie en vraag meteen, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en suggesties over verbouwingen eens rond op Wonend.nl.

Verhuis- en interieuradviezen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een interieurbedrijf nodig? Laat je dan eerst goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om een verhuizing naar het buitenland gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw provincie interieurbedrijven? Kom het te weten via de website, vraag zo snel mogelijk kosteloos offertes aan en neem ruimschoots de tijd voor het benaderen van een interieurbedrijf.