Het Loci zonnepanelen daksysteem

Het in Limburg gevestigde Zonnepanelen Parkstad is naast de verkoop van zonnepanelen ook actief in het ontwikkelen van innovatieve zonne-energie paneel daksystemen. In de Gemeente Landgraaf is een volledig innovatief dak geplaatst volgens het Loci zonnepanelen daksysteem. Dit innovatieve daksysteem heeft als grote voordeel dat volledige daken snel en efficiënt kunnen worden gerenoveerd, gebouwd of vernieuwd tegen een marktconforme prijs, inclusief “de bonus van” de geïntegreerde Loci zonnepanelen. 
 

Innovatie

Reeds meerdere jaren leefde bij Rene Borro (directeur Zonnepanelen Parkstad en Rebor BV) de wens om de gehele keten te optimaliseren. Optimalisatie in de keten van ontwikkeling tot productie en plaatsing tot nazorg is een specialisme van Rene Borro. Voordat Rene actief was in de zonnepanelenmarkt was ketenoptimalisatie zijn fulltime beroep. Met dit doel voor ogen is het Loci systeem ontwikkeld door Rebor BV, Unilin en SEAC. Deze partners zorgen in de keten voor een efficiënte productie en dankzij kostenbesparing en maximale elektriciteit opwekking voor een optimaal rendement van de klant. Het Loci dak is volgens Rene Borro niet alleen geschikt voor dakrenovaties en nieuwbouw, maar ook om indruk te maken op voorbijgangers (“zowel door de prestaties als door de esthetiek”). 
 

Reacties

Veel mensen hebben al gereageerd volgens de trotste eigenaar van het nieuwe Loci dak. De buren vinden het prachtig en ook voorbijgangers blijven regelmatig even staan kijken. De meeste mensen vertellen dat dit een veel elegantere oplossing is dan een handjevol panelen op bestaande dakpannen. De reacties uit de markt zijn dan ook enthousiast te noemen. In de komende periode zullen honderden woningen met partners worden gebouwd waardoor het Loci zonnepanelen daksysteem vaker in het straatbeeld zal zijn op te merken.

Certificering en samenwerking

“Betrouwbaarheid is het sleutelwoord”, aldus Rene Borro. Rebor BV en Zonnepanelen Parkstad zijn VCA, SMA, en ISSO gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie. Zonnepanelen Parkstad voldoet aan de noodzakelijke certificeringen en is continue proactief in opleidingsprojecten ter versterking van kennis.

Meer informatie over zonnepanelen kunt u contact opnemen met Zonnepanelen Parkstad. Voor meer informatie over LOCI neem contact op met Rene Borro van Rebor BV.

Contactgegevens Rebor BV:
Rebor BV
Rene Borro
Da Costastraat 33-3
1053ZA Amsterdam
Tel: 06-34191329

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming