Voordeuren: prijslijst van CanDo, Bruynzeel & Hormann

Voordeuren prijslijst CanDo, Bruynzeel & Hörmann

Is het tijd voor een nieuwe voordeur? Dan wil je je waarschijnlijk eerst rustig oriënteren en op internet naar de prijzen kijken van verschillende bekende merken. In dit artikel krijg je een indicatie van de prijslijst van de gerenommeerde merken CanDo, Bruynzeel en Hörmann. Je zult zien dat de prijzen van voordeuren behoorlijk uiteenlopen. Per leverancier verschillen de prijslijsten van voordeuren natuurlijk wel, dus staar je niet blind op de bedragen in dit artikel.

CanDo voordeuren

De meest betaalbare voordeuren op de prijslijst van CanDo zijn te koop voor ongeveer €200 tot €250. Voor dat bedrag kun je relatief eenvoudige voordeuren kopen van massief hardhout. Met voordeuren van CanDo hoef je je over het algemeen overigens geen zorgen te maken over de kwaliteit, ongeacht de lage prijzen. Maar ook voor €1.000 en hogere bedragen zijn er (massief hardhouten) voordeuren van CanDo verkrijgbaar: zo is er de klassieke CanDo ML 695 die van zeer hoge kwaliteit is en opgebouwd is uit stijl / dorpelverbinding voorzien van V-groef.

Bruynzeel voordeuren

Op de prijslijst van Bruynzeel staan voordeuren die gemiddeld een stuk prijziger zijn dan die van CanDo: zo betaal je voor de goedkoopste klassieke deuren van massief hardhout al snel €800 en lopen de prijzen zelfs op tot enkele duizenden euro’s. Gouden voordeuren van Bruynzeel in de stijl van de jaren ‘20/’30 vinden we op de prijslijst bijvoorbeeld terug voor niet minder dan €2.847,90, en dan praat je over de prijs exclusief BTW. Tel je die belasting er nog bij op, dan kom je op een bedrag vanbijna €3.400 uit.

Hörmann voordeuren

Voordeuren van Hörmann, die bestaan uit staal of aluminium, spannen de kroon op het gebied van hoge prijzen. Op de prijslijst zien we dat de goedkoopste voordeuren te koop zijn voor een kleine €900, waarna de prijzen oplopen tot meer dan €4.000. Voor dat geld ben je wel in het bezit van een design deur die uitstekend scoort op het gebied van isolatie, onderhoud en duurzaamheid.

Lees ook de artikelen over voordeuren en glazen voordeuren of ga naar de artikelen over binnendeuren, schuifdeuren, buitendeuren en tuindeuren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming