Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Wanneer een dakkapel?

Heb je meer woonruimte nodig in je huis of wil je graag een extra kamer? Dan kan een dakkapel uitkomst voor je bieden. Een dakkapel zorgt namelijk voor meer ruimte en zorgt ook voor meer licht. Daarnaast zal een dakkapel ook zorgen voor een hogere verkoopwaarde van je huis. Kortom, een dakkapel heeft voor jou vele voordelen.

Hieronder kun je vijf redenen vinden waarom een dakkapel voordelig is.

Licht
Wanneer de zolder in je huis weinig licht heeft, is een dakkapel erg geschikt om meer licht binnen te laten. De grootte van de dakkapel is natuurlijk relevant voor de hoeveelheid licht op je zolder, maar zelfs het kleinste dakkapel zal al een verbetering zijn op de lichtinval in je zolder.

Ruimte
De meeste zolders hebben een schuin dak. Dit betekent dat de ruimte die er praktisch beschikbaar voor is aanzienlijk beperkt wordt. Met een dakkapel maak je de onbruikbare vierkante meters weer bruikbaar.

Meerwaarde
Zoals je hiervoor al hebt kunnen lezen, is een dakkapel een goede oplossing om onbruikbare vierkante meters bruikbaar te maken. Dit betekent ook dat het woonoppervlak wordt uitgebreid, wat op zijn beurt weer zal zorgen voor een hogere waarde van je huis. De investering die je maakt bij de aanschaf van een dakkapel zal zich dus uiteindelijk uitbetalen als meerwaarde van je huis.

Uitstraling van een dakkapel
Een dakkapel heeft naast praktische eigenschappen ook de eigenschap om bij de stijl van jou huis te passen. De combinatie van een goed gemaakte en geplaatste dakkapel staat garant voor een betere uitstraling van je huis.

Onderhoud
Het onderhoud van een dakkapel is minimaal en is afhankelijk van het type materiaal waarvan de dakkapel is gemaakt. Een houten dakkapel kan prima zelf worden onderhouden en bij een zinken of kunststof dakkapel hoef je zelfs helemaal geen tijd te besteden aan het onderhoud.

Deze vijf eigenschappen van een dakkapel zouden dus ook voor jou kunnen gelden. Ben je nog aan het overwegen om een dakkapel aan te schaffen? Dan zijn deze vijf voordelen zeker redenen om de aanschaf te overwegen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming