Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Voordelig een dakkapel plaatsen!

Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar is vanaf 1 maart verlaagd van 21% naar 6%. Dit levert je een aanzienlijke kostenbesparing op bij het verbouwen, renoveren of aanpassen van je woonhuis. Dus ook bij het laten plaatsen van een dakkapel profiteer je van dit voordeel. Mocht je overwegen een dakkapel te plaatsen, dan is dit het juiste moment! Het verlaagde btw-tarief geldt tot 1 maart 2014.

Een dakkapel levert je niet alleen veel meer licht en ruimte op in je huis. Ook de waarde van je huis stijgt. Nu het btw-tarief op arbeidskosten naar 6% verlaagd is, zou je kunnen stellen dat het plaatsen van een dakkapel een dubbel voordeel oplevert!

Dakkapellen mogen niet altijd vergunningsvrij geplaatst worden. Wanneer je een dakkapel aan de voorkant van je huist wilt, moet je altijd een omgevingsvergunning aanvragen. In enkele gevallen dien je ook voor het plaatsen van een dakkapel aan de voor- of zijkant van je huis een vergunning aan te vragen. Een architect, bouwkundig tekenaar of dakkapelspecialist is op de hoogte van alle regels die op dit moment gelden en kunnen de vergunning eenvoudig voor je aanvragen. Ook over deze arbeidsuren betaal je maar 6% btw!

Voordat je een dakkapel aanschaft is het verstandig om na te gaan of je buren wellicht ook behoefte aan een dakkapel hebben. Het tegelijk regelen en plaatsen van een dakkapel kan je namelijk ook een mooi voordeel opleveren, doordat er bespaard wordt op vervoer, mankracht, arbeidsuren en op bijvoorbeeld de huur van een kraan.

Wil je graag een dakkapel en profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6%? Vraag dan nu offertes aan bij dakkapelleveranciers bij jou in de buurt. Zet alle kosten, dus ook van een eventuele vergunning, op een rijtje en zie hoe voordelig je je huis in waarde en woongenot kunt laten stijgen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming