Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Versterk het gevoel van ruimte met een dakkapel

Een dakkapel is voor ieder huishouden een flinke investering. Maar in vergelijking met andere uitbreidingen van je huis is een dakkapel juist erg goedkoop. Dakkapellen zijn voor ieder huis op maat te maken. Hierdoor kun je altijd een dakkapel samenstellen die bij jouw huis past. Om het geheel helemaal aan te kleden en af te maken zijn er ook talloze accessoires die je kunt toevoegen, zoals speciale ramen en glaswerk. Twijfel je nog? Hieronder staan de vele voordelen van een dakkapel op een rijtje.

 

Meer woonruimte

De belangrijkste reden waarom mensen een dakkapel nemen, is om de woonruimte in huis te vergroten. Met een dakkapel tover je iedere kleine ruimte om in een volwaardige kamer. Zo maak je van een slaapkamer met schuine wanden of die donkere zolder een mooie kamer die groot oogt.

 

Efficiënter gebruik van je huis

Door het plaatsen van één of meerdere dakkapellen gebruik je de ruimte in je huis ook nog eens efficiënter. Door de schuine wanden weg te werken of de stahoogte te verhogen, maak je ongebruikte plekken in huis juist nuttig. Met een dakkapel wordt geen enkel hoekje meer ongebruikt gelaten.

 

Prachtige lichtinval

Een dakkapel levert niet alleen meer woonruimte op, het zorgt ook voor een betere lichtinval. Een donkere opbergruimte kan zo omgetoverd worden naar een kamer met veel licht en waar ook nog eens een raam open opengezet kan worden.

 

Stijgende waarde

Een dakkapel is boven alles een meerwaarde voor je huis. Hij zorgt naast ruimte namelijk ook voor een mooi uiterlijk van je woning. Dit is een voordeel ten opzichte van andere huizen bij je in de straat. Vooral als je je huis gaat verkopen, kan een dakkapel tot een stijging in de verkoopwaarde zorgen.

 

Een dakkapel vergt geen tot weinig onderhoud. En wanneer je een goede garantie hebt afgesloten op de geplaatste dakkapel hoeft je je ook geen zorgen te maken over eventuele schade door bijvoorbeeld weeromstandigheden. Verzekerd zijn van deze garantie? Laat je dakkapel dan plaatsen door een erkende dakkapellen specialist. Neem eens contact op met bedrijven in je regio en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming