Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Ruimte tekort? Dakkapel!

Naarmate je langer in een huis woont, kom je vaak wat ruimte tekort. Een extra hobby- of kinderkamer is vaak reden om na te denken over verhuizen of verbouwen. Maar, vaak is een kleine, donkere  ruimte eenvoudig om te bouwen naar een lichte, ruimere kamer door het eenvoudig plaatsen van een dakkapel.

Meer voor minder

Verhuizen, verbouwen of aanbouwen brengt vaak hogere kosten met zich mee dan het plaatsen van een dakkapel. En, in veel gevallen biedt een dakkapel al voldoende extra ruimte en licht voor een aangename verblijfsruimte. Daarnaast kan een dakkapel vaak geplaatst worden zonder dat je daar een vergunning voor nodig hebt. Om misverstanden te voorkomen is het wel altijd verstandig om je gemeente te vragen naar de geldende regels.

Passend bij elke woning

Dakkapellen zijn in veel verschillende soorten, maten, materialen en stijlen verkrijgbaar. Een huis met een karakteristiek pannendak vraagt vaak om een dakkapel met pannendak en eventueel zogenaamd slepend dak, zodat de dakkapel mooi aansluit bij de stijl van het huis. Ook het materiaal van de dakkapel moet aansluiten bij de rest van het huis. Heb je overal houten kozijnen? Kies dan ook voor een houten dakkapel.

Eenvoudig en snel

Het plaatsen van een dakkapel kan vaak in één dag gebeuren. Door deze relatief kleine ingreep, maak je je huis heel simpel een stuk ruimer en lichter. Een dakkapel plaatsen kost uiteraard geld, maar de waarde van je huis stijgt ook een stuk. Bedenk voor het plaatsen van de dakkapel hoe je de dakkapel afgewerkt wilt hebben. Wil je spots ingebouwd hebben? Of zonwering of een hor? Laat het allemaal in één keer regelen, om later geen extra kosten te hoeven maken. Vraag de leverancier van je dakkapel wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Ben je benieuwd wat een dakkapel voor jouw huis gaat kosten? Vraag dan verschillende offertes aan bij dakkapelleveranciers bij jou in de buurt!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming