Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Prefab dakkapel in veel soorten en maten verkrijgbaar

prefab dakkapel

Ondanks dat een prefab dakkapel een kant en klaar product is, is er keuze genoeg! Een prefab dakkapel is er in enorm veel verschillende soorten, maten en modellen. Daarom past een prefab dakkapel bij alle soorten en typen woning. Voor elke stijl en smaak wat wils. Maar het belangrijkste is overigens de dakhelling waarop de dakkapel geplaatst moet worden. Om een prefab dakkapel te kunnen plaatsen moet de dakhelling minimaal 25 graden zijn. Het is dus slim om vooraf de dakhelling te bepalen. Wanneer deze 25 graden of meer is kan je dus altijd voor een prefab dakkapel gaan.

 

Een prefab dakkapel voldoet prima aan ieders wensen. Wil je een grote dakkapel met twee vaste ramen en twee kiepramen? Of heb je liever een wat kleinere dakkapel met een groot draairaam? Wil je een platdak of juist een hoge nok met een schuin dak en dakpannen erop? Het kan allemaal! Kies voor de stijl kozijnen die jij mooi vindt, die bij jouw unieke huis passen. Je eigen kleuren en materialen kiezen kan ook wanneer je gaat voor een prefab dakkapel. Denk wel goed na over de ventilatiemogelijkheden. Vind je een klein valraampje genoeg of wil je deze ruimte regelmatig goed kunnen ventileren? Kies in het laatste geval voor meerdere draai- en/of kiepramen.

 

Accessoires prefab dakkapel

 
De kant en klare prefab dakkapel is geen standaard dakkapel! Je kan deze gewoon aanpassen naar je eigen stijl en wensen. Kies een kleur die bij jouw woning past. In de meeste gevallen zal de gemeente hier geen problemen mee hebben. Wanneer het gaat om een felle, aparte kleur zullen sommige gemeentes hier weerstand tegen geven. Zij zien liever een kleur die bij het plaatje van de totale wijk past. In de meeste gevallen kan je zelf bepalen hoe ver de dakoverstek uitsteekt. Bedenk je wel dat hoe groter de dakoverstek uitsteek, hoe minder licht er kan binnenvallen. Overigens bepaalt elke gemeente voor zich wat de toegestane afmetingen voor een dakoverstek zijn.

 

Wanneer je heb gekozen voor draairamen en/of kiepramen kan je bij de meeste bedrijven raamhorren laten meeleveren. Zo kunnen er met name zomers geen insecten binnenkomen. Houd je wel van een donkere kamer? Overweeg dan om een rolluik in je prefab dakkapel te laten bouwen. Rolluiken zijn overigens ook een extra inbraakbeveiliging!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming