Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Nieuwe dakkapel? Kies voor een tuimelraam!

Ben je van plan om een nieuwe dakkapel aan te laten bouwen of heb je klachten over de hoeveelheid licht die binnenkomt in je huidige dakkapel? De extra ruimte waarvan je met een dakkapel is natuurlijk heerlijk, maar zonder extra licht is die ruimte niet veel waard. Zorg daarom voor een optimale hoeveelheid lichtinval en kies voor een tuimelraam, waarmee je bovendien bent verzekerd van een perfecte ventilatie.
 

Met een tuimelraam profiteer je dus altijd van extra licht in je dakkapel. Dat is niet alleen beter en gezonder, maar geeft je daarnaast het gevoel dat de ruimte groter is wanneer je het vergelijkt met een donkere ruimte.

Ook op het gebied van ventilatie scoort een tuimelraam uitstekend. Deze ramen beschikken namelijk over een ventilatiestand, waarmee je ervoor zorgt dat de lucht constant wordt ververst. Dat is dan weer belangrijk om klachten zoals hoofdpijn, allergische reacties en geïrriteerde luchtwegen te voorkomen. Kortom: met een tuimelraam creëer je een gezond leefklimaat!

Tuimelramen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten met verschillende opties om ze te bedienen. Smalle en brede bedieningsgrepen, stangen, koorden… Het is allemaal mogelijk. Ook een elektrisch bedieningssysteem behoort natuurlijk tot de mogelijkheden en als je wilt is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een automatisch systeem dat zichzelf bestuurt op ingestelde tijden.

Je kunt het tuimelraam zo luxe maken als je zelf wilt. Van beveiligingsonderdelen tot ventilatieroosters en van raamdecoratie tot zonwerend materiaal, je kunt het zo gek niet bedenken. Let daarnaast ook op het materiaal van en het glas in het tuimelraam en zorg er onder andere voor dat je raam en daarmee je dakkapel goed geïsoleerd is. Wat dat betreft doe je er goed aan om bij verschillende dakkapel- of kozijnleveranciers te informeren naar alle mogelijkheden en de offertes in alle rust naast elkaar te leggen! 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming