Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Kunststof dakkapel is voordeligste aankoop

kunststof dakkapel

Waarom kiest Nederland massaal voor een kunststof dakkapel? Eigenlijk is dat heel logisch! Kunststof isoleert erg goed. Daardoor hoeft de verwarming niet zo hoog en bespaar je dus energiekosten. Het gemak dat kunststof daarnaast biedt, is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Dat betekent dus dat je de kunststof dakkapel eenmalig aanschaft en vervolgens nauwelijks extra kosten maakt zoals je bij een houten dakkapel wel doet. Deze moet elk jaar geschuurd en geschilderd worden. Wanneer je kiest voor een kunststof dakkapel heb je daar tenminste geen last van! Daarom is het aanschaffen van een kunststof dakkapel direct de voordeligste keuze.

Een kunststof dakkapel naar eigen smaak

 
Het fijne van kunststof is dat het in alle kleuren te verkrijgen is! Wil je een kunststof dakkapel wegens het budget, maar zou een houten dakkapel eigenlijk beter bij de woning staan? Geen probleem. Tegenwoordig kan men het kunststof een echte houtkleur geven. Het is niet van echt te onderscheiden. En om de kunststof dakkapel als echt hout te laten ogen kan je er voor kiezen om er houtnerven in terug te laten komen. Met de kunststof look-alike van hout heb je geen jaarlijkse onderhoudskosten, geen extra energiekosten en nooit last van houtworm. Maar de kunststof dakkapel straalt wel een hout sfeer en gevoel uit!

Kunststof dakkapel is de voordeligste keuze

 
Het soort materiaal wat gebruikt wordt voor een dakkapel is ook afhankelijk van het klimaat en de weersomstandigheden. Nederland kent namelijk veel verschillende weersomstandigheden. Van regen, sneeuw en hagel tot felle zon, harde wind en koude nachten onder het vriespunt. Een kunststof dakkapel is stevig en perfect geschikt voor ons Nederlandse klimaat. Hierdoor gaat een kunststof dakkapel erg lang mee. Zoals eerder gezegd bespaar je met een kunststof dakkapel veel aan jaarlijkse onderhoudskosten en energiekosten. Houd er wel rekening mee dat kunststof dakkapellen in aanschaf duurder zullen zijn dan dakkapellen van andere materialen. Maar binnen vijf jaar verdien je deze kosten gemakkelijk terug omdat je geen extra geld moet uitgeven aan onderhoud- en energiekosten.

 

Om deze dure aanschafprijs op te vangen is het verstandig om bij meerdere bedrijven de prijzen te vergelijken. Je kan gemakkelijk gratis offertes aanvragen en op je gemak bekijken waar je de kunststof dakkapellen het voordeligst zijn. Houd ook de aanbiedingen in de gaten.

 

 

Reacties

bouwadviseur 17:29 27 jan

kunststofdakkapel werd door mij al in de jaren 80 en 90 toegepast. voordeel is dat het in een keer geplaats kan worden. ja zelf in kombinatie met een deur werd door mij toegepast. ik kan iedereen aanraden indien uw dakkapel vernieuwd moet worden kiest dan voor een kunststof dakkapel maar zorg ervoor dat de architecteur geen geweld wordt aangedaan. laat u adviseren door de bouwadvieseur.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming