Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Een dakkapel: meer licht en ruimte in 1 dag!

Gebrek aan ruimte op je bovenverdieping of behoefte aan meer daglicht? Een dakkapel is de ideale oplossing om meer ruimte en licht in je huis te creëren. Hiermee stijgt niet alleen je woongenot, maar ook de waarde van je woning. Zie je op tegen de ingrijpende verbouwing? Niet nodig! De meeste dakkapellen kunnen binnen één dag geplaatst worden; prefab of traditioneel opgebouwd.


Wanneer je behoefte hebt aan meer ruimte, kan verhuizen naar een groter huis een oplossing zijn. Helaas is dat -vooral in deze tijd- niet altijd een optie. Een dakkapel is dan een eenvoudige oplossing om meer ruimte en licht in je bestaande woning te creëren. Een groot voordeel is dat er geen grote verbouwing of verhuizing nodig is en je binnen een zeer korte tijd kunt genieten van de extra ruimte.

Nog meer voordelen

Naast het verkrijgen van meer ruimte en licht, zorgt een dakkapel ook voor een waardevermeerdering van je huis. Vanzelfsprekend brengt het plaatsen van een dakkapel kosten met zich mee, maar dit wordt gecompenseerd door de waardestijging van de woning. Een ander voordeel is dat nieuwe dakkapellen goed isoleren, vooral als je de dakkapel laat afwerken met HR++-glas. Hierdoor kun je aanzienlijk op stookkosten besparen.

Belangrijk
Om het maximale uit je dakkapel te halen, is het van belang dat je je vooraf goed laat informeren over de verschillende mogelijkheden van dakkapellen. Het soort materiaal, model, isolatie en natuurlijk de totale kosten zijn zaken die je duidelijk in beeld moet hebben. Daarnaast zijn er vele extra’s die je bij het laten bouwen van je dakkapel meteen mee kunt laten nemen, zoals geïntegreerde verlichting of rolluiken.

Goede, degelijke dakkapellen hoeven niet per se onbetaalbaar te zijn. Pols bij de buren of zij wellicht ook behoefte hebben aan een dakkapel. Het tegelijk laten plaatsen kan namelijk kostenbesparend zijn. Neem contact op met meerdere dakkapelleveranciers in de regio en kies voor een investering waar je zeker geen spijt van krijgt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming