Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Een dakkapel laten plaatsen: de efficiënte oplossing!

Ben je niet helemaal tevreden met de indeling van je huidige woning en stoor je je met name aan het gebrek aan ruimte op de bovenverdieping? Natuurlijk kan een verhuizing een aantrekkelijke optie zijn, maar het is niet altijd nodig om je heil ergens anders te zoeken. Leef je in de veronderstelling dat het laten plaatsen van een dakkapel een ingrijpende verbouwing met zich meebrengt? Niets is minder waar!


Als je behoefte hebt aan meer ruimte op de bovenverdieping, kun je natuurlijk altijd kiezen voor een verhuizing naar een woning die simpelweg beschikt over een groter oppervlak op de eerste of tweede verdieping. Waar je bij een uitbouw of kelder al snel te maken krijgt met een ingrijpende verbouwing, is het laten plaatsen van een dakkapel vaak minder ingewikkeld en tijdrovend dan de meeste mensen denken.


De voordelen

Een nieuwe dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte, en dat brengt weer een aantal grote voordelen met zich mee. In de eerste plaats heb je nu eindelijk de ruimte voor die comfortabele werkkamer, een extra kamer voor je kinderen, je gewenste hobbyruimte, logeerkamer of welke functie dan ook die je in gedachten hebt voor de nieuwe ruimte. Daarnaast zijn er weliswaar vanzelfsprekend kosten verbonden aan de nieuwe dakkapel, maar dat wordt gecompenseerd door de waardestijging van het huis.


Belangrijk

Om de waarde van je woning flink op te schroeven en vooral om jezelf een groot plezier te doen met je nieuwe dakkapel, is het van belang om een weloverwogen keuze te maken tussen de verschillende aannemers en de dakkapelsoorten die geplaatst kunnen worden. Uiteraard moet de dakkapel uit hoogwaardige materialen zijn gebouwd en op vakkundige wijze geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook passen bij de uitstraling van je woning én zorgen voor een goede isolatie.


Goede, degelijke dakkapellen hoeven niet per se onbetaalbaar te zijn. Bovendien is het tegenwoordig mogelijk om ze binnen één dag te laten plaatsen. Neem daarom contact op met meerdere aannemers in de regio en kies voor een investering waar je zeker geen spijt van krijgt!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming