Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

De voordelen van een dakkapel

Heb je meer ruimte nodig door een gezinsuitbreiding of wil je graag een grotere en lichtere slaapkamer? Verhuizen is in deze situaties natuurlijk een optie. Maar doordat de huizenmarkt nog altijd op slot zit, kiezen steeds meer mensen er voor om hun huis te laten verbouwen. De mogelijkheden tot verbouwen zijn eindeloos, maar een slimme manier om meer ruimte te krijgen is door het plaatsen van één of meerdere dakkapellen. Zo voldoe je snel en redelijk eenvoudig aan al je woonwensen. Nieuwsgierig naar de voordelen van een dakkapel? Wij zetten deze graag voor je op een rijtje.

 

Meer ruimte

De benutbare ruimte in kamers met schuine daken kan inefficiënt zijn: zo valt de beloopbare ruimte veelal tegen, kun je er weinig opslag kwijt en vaak niet eens rechtop staan. Met een dakkapel bouw je je vliering of opberghok eenvoudig om tot een extra studeer- of slaapkamer. En heeft je slaapkamer op de eerste verdieping ook schuine wanden? Dan kun je ook hier met een dakkapel relatief snel meer ruimte creëren.

 

Meer licht

Een dakkapel levert niet alleen meer praktische ruimte op, er komt ook aanzienlijk meer daglicht je woning binnen. Die donkere studeer- of badkamer tover je met een dakkapel eenvoudig om tot een volwaardige, heldere ruimte.

 

In de stijl van je woning

Een dakkapel kan in exact dezelfde stijl als je woning gebouwd worden en doet zo geen afbreuk aan het uiterlijk. Door er voor te kiezen om dezelfde materialen en kleuren te gebruiken, lijkt het net alsof de dakkapel er door de architect zelf bij bedacht is. Of je woning nu kunststof of houten kozijnen heeft, een dakkapel kan volledig naar jouw smaak ontworpen worden.

 

Meerwaarde voor het huis

Een dakkapel levert naast ruimte, licht en een mooi exterieur ook een meerwaarde op voor je huis. Doordat er meer loopbare vierkante meters ontstaan, stijgt de verkoopwaarde. En wil je je huis ooit verkopen? Dan kan je geplaatste dakkapel een groot voordeel zijn ten opzichte van de andere huizen in je straat waar de leefruimte een stuk minder is.

 

Ben je overtuigd van de mogelijkheden en wil je graag advies op maat? Een dakkapellenspecialist weet wat er in jouw situatie mogelijk is en kan dit tegen de scherpste prijzen aanbieden. Om de dakkapellenspecialisten in de buurt te vergelijken, is het slim om geheel vrijblijvend verschillende offertes aan te vragen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming