Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

De prijs voor een dakkapel

Van plan om binnenkort de kamer op de bovenste verdieping uit te breiden door een dakkapel te plaatsen? Dan ben je vast wel benieuwd naar de prijs hiervan en of je online offertes kunt op laten stellen zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten. Een dakkapel plaats je meestal niet zelf en daarom is het verstandig om jezelf hierover goed te laten adviseren.


Dakkapel prijzen
Het ligt er natuurlijk aan naar welk type dakkapel je voorkeur naar uit gaat, maar bij een dakkapel liggen de prijzen meestal tussen de €3000,- en €5000,- euro. Vraag online offertes op, want daardoor krijgt u een overzicht van de kosten van een dakkapel. Een standaard dakkapel heeft de grote van 1,5 m hoog en 2,5 m breed. Het prijsverschil tussen bijvoorbeeld een polyester of kunststof dakkapel is ongeveer 20%. Het plaatsen van een houtendakkapel is het goedkoopst. Kies je niet voor een plat dak, maar voor bijvoorbeeld een pannendak of een verlegde nokdak, dan dien je ook rekening te houden met een hogere prijs. Het verschil tussen een plat dak en een pannendak is vaak zo’n 40% en voor een verlegde nokdakkapel betaal je vaak 70% meer.

 

Voordelig dakkapel
Om een juiste keuze te maken wat betreft een dakkapel, is het belangrijk om verder te kijken dan de prijs alleen. Een houten dakkapel is in aanschafprijs het voordeligst, maar kost op lange termijn meer aan onderhoud. Een dakkapel straalt een bepaalde sfeer uit dus het is belangrijk om te kijken welke sfeer het beste bij jouw huis past. Je hebt ook als optie, als u van de sfeer van hout houdt maar geen zin heeft in zoveel onderhoud op den duur, om een dakkapel van kunststof met houtnerf te plaatsen. Kijk ook goed per dakkapel naar de isolatie, want daarin zijn de verschillen ook groot.

 

Ga voor de juiste prijs voor een dakkapel
Om een definitieve keuze te maken is het verstandig om jezelf eens te verdiepen in de verschillende dakkappelen en de verschillen prijzen hiervan. Laat verschillende offertes opmaken bij verschillende leveranciers. Zo krijg je een duidelijk beeld van de prijs en kan je een goede keuze maken wat betreft dakkapel. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming