Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

De polyester dakkapel heeft veel voordelen

polyester dakkapel

Met een polyester dakkapel creëer je een prachtige extra ruimte met ruime lichtinval! Polyester is een milieuvriendelijk soort kunststof. Het materiaal is compleet recyclebaar. Met een polyester dakkapel doe je zeker een goede aankoop. Naast de milieuvriendelijkheid van dit materiaalsoort is een polyester dakkapel ook erg gemakkelijk in onderhoud. Eigenlijk hoef je er niet naar om te kijken. Af en toe met een sopje er over en de dakkapel ziet er weer piekfijn uit!

Polyester dakkapellen zonder naden

Polyester dakkapellen zijn uit één stuk gemaakt en hebben geen naden. Over het algemeen worden polyester dakkapellen gemaakt uit een zogenaamde sandwich samenstelling. Dankzij deze samenstelling zijn polyester dakkapellen bestand tegen hoge temperaturen zoals bij een brand. Daarnaast isoleert polyester enorm goed, dat is lekker voordelig voor je energiekosten dus!

 

Deze naadloze polyester dakkapellen zijn goed bestand tegen de vele verschillende weersomstandigheden in Nederland. Van koud tot warm, van ijzel en sneeuw tot harde wind, een polyester dakkapel is stevig en zullen niet beschadigen bij de afwisselingen van weerinvloeden. Overigens kan je ook bij deze naadloze polyester dakkapellen kiezen voor het inbouwen van rolluiken. Op die manier kan je de ruimte lekker donker maken. Overigens houden rolluiken in de warme zomer maanden de warmte buiten en tijdens de koude winterdagen houden zij de kou juist tegen. Wanneer je besluit een dakkapel te plaatsen moet je ook aangeven wat voor glas je in de dakkapel wenst. Veel bedrijven raden aan om HR++ glas te nemen. HR++ glas is een soort dubbelglas wat extra goed isoleert. In aanschaf prijs zal het wellicht wat duurder zijn. Maar binnen 2 à 3 jaar zijn deze kosten direct weer terug verdiend.

Kies zelf de kleur van een polyester dakkapel

 
Polyester is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Geadviseerd wordt om te kiezen voor een neutrale kleur. Wanneer je je woning ooit wilt verkopen zal een polyester dakkapel de waarde van je huis verhogen, mits deze goed onderhouden is en past bij de uitstraling van de woning.

Reacties

M.Schraven 08:55 18 apr

Zijn polyesterdakkapellen te schilderen?

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming