Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

De dakkapel wordt steeds populairder

Consumenten blijven tegenwoordig steeds langer in hun bestaande huis wonen. Om meer leefruimte te creëren zodra het nodig is, besluiten ze veelal hun huis op te knappen. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de Nederlanders een dakkapel zou aanschaffen, op het moment dat ze meer ruimte in huis willen. Meer dan de helft van de ondervraagden ziet dat de dakkapel ook in hun leefomgeving steeds populairder wordt.

 

Meer ruimte

Een dakkapel zorgt voor meer woonoppervlakte, staruimte en lichtinval in je woning. Die krappe slaapkamer tover je ermee om tot een ruime, goed te gebruiken kamer. En van die donkere bergzolder maak je met een dakkapel een extra slaapkamer, computerruimte of speelkamer. De ruimtewinst van een dakkapel wordt bepaald door de breedte van de dakkapel en de hellingshoek van het dak. Bij een normaal schuin dak met een dakhelling van 40 graden en een dakkapel van circa 3 meter breed, win je zo ongeveer 4 m2 aan loopruimte.


Geen verbouwing nodig

In tegenstelling tot het uitbreiden van de benedenverdieping is er bij de plaatsing van een dakkapel geen dagenlange verbouwing nodig. Binnen één à twee dagen kun je met een prefab dakkapel genieten van extra licht en ruimte. Het plaatsen van een prefab dakkapel gaat aanzienlijk sneller dan van een traditioneel gebouwde dakkapel. Wil je toch graag een traditioneel gebouwde dakkapel die meer uitstraling heeft dan een prefab? Dan moet je rekening houden met een verbouwing van één tot twee weken. De dakkapel wordt in tegenstelling tot de prefab direct op je dak gebouwd, wat meer tijd kost.

 

Voor elke woonsituatie een dakkapel

Een dakkapel koop je niet iedere dag, dus een goede voorbereiding is noodzakelijk. Dakkapellen experts kunnen je precies vertellen welke dakkapel voor jouw woning geschikt is. Hierbij kijkt een expert naar grootte, materiaal en de plaats van de opbouw. Voor iedere woning is er wel een geschikte dakkapel! Neem contact op met dakkapellen adviseurs in je omgeving en vergelijk verschillende offertes voor de beste prijs-kwaliteit garantie. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming