Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Dakkapel reinigen

Met een dakkapel kun je extra ruimte in je huis creëren. Een ander voordeel is de grote lichtinval. Je kamer wordt een stuk leefbaarder, ondanks het schuine dak. Wanneer je huis in een mooie omgeving ligt, creëer je met een dakkapel een heerlijke plekjes waar je van het uitzicht kunt genieten. Een dakkapel brengt niet alleen voordelen met zich mee aan de binnenkant van het huis. Aan de buitenkant ziet het er vaak ook fraai uit en het onderbreekt immers een saaie, kale oppervlakte: je dak. Een extra voordeel is dat een dakkapel de verkoopwaarde van je huis verhoogt.

Dakkapel schoonmaken

Er zijn helaas niet alleen maar voordelen. Het grootste nadeel is namelijk dat het haast niet te doen is om je dakkapel te reinigen. Wanneer je een kunststof dakkapel hebt, zal deze vaak gaan verkleuren aan de buitenkant door vieze aanslag. Door je dakkapel regelmatig te reinigen voorkom je dit. Het schoonmaken van je dakkapel heeft overigens ook een positieve invloed op de levensduur ervan. Veel leveranciers geven ook alleen lange garantie wanneer je dit doet.

Je dakkapel laten reinigen

Het is aan de raden om je dakkapel te laten reinigen. Een dakkapel reinigen is namelijk niet eenvoudig en kan zonder goede voorbereiding en materiaal erg gevaarlijk zijn. Onderhoudsbedrijven hebben deskundige medewerkers in dienst die op een professionele manier je dakkapel schoonmaken. Een goed onderhoudsbedrijf stuurt haar werknemers alleen gezekerd het dak op. Zo kan er niks gebeuren. Ramen van je dakkapel worden vaak vanaf de grond gewassen met een telescoop.

Je dakkapel zo goed als nieuw

Wanneer je nog voor de zomer je dakkapel laat reinigen, zal deze stralen in de volle zomerzon. Je dakkapel ziet er toch stukken beter uit zonder vieze groene aanslag? Het is tenslotte de blikvanger van je huis. Zorg dus dat deze er netjes en verzorgd uitziet, dit is alleen maar gunstig voor de waarde van je woning.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming