Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Dakkapel laten plaatsen in de winter?

Overweeg je om een dakkapel te laten plaatsen, maar wacht je liever tot de lente met de verbouwing? Dat is zeker niet nodig! Ook in de herfst- of wintermaanden is het namelijk gewoon mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen. Zodra de temperatuur weer stijgt en de dagen langer worden, kun je volop genieten van het zonlicht en natuurlijk de extra vierkante meters. Neem contact op met verschillende regionale aannemers voor dakkapellen, laat je uitgebreid informeren en adviseren en kies voor degene met het beste verhaal!
 

Het klopt dat het plaatsen van een dakkapel bij strenge vorst niet mogelijk is. Strenge vorst begint echter pas bij een temperatuur van tien graden onder nul. Dat zijn waarden die in Nederland natuurlijk kunnen voorkomen, maar hoewel we het vaak hebben over ‘ons koude kikkerlandje’ valt het met die strenge vorst in de winter over het algemeen reuze mee. Extra maatregelen zijn dan ook niet nodig wanneer je een dakkapel laat plaatsen in de winter.

Alleen de keuze van het materiaal kan weleens voor problemen zorgen, maar ook dit is – zelfs in de winter – eerder uitzondering dan regel. Verlijmen is geen optie als het vriest en de montage van kunststof dakbedekking gaat niet samen met regen. Verder hoef je je geen zorgen maken over winterse weersomstandigheden die voor vertraging kunnen zorgen.

Een professionele aannemer die over voldoende ervaring beschikt met het plaatsen van dakkapellen weet precies wat er allemaal wel en vooral ook niet kan in de winter. Normaal gesproken is het helemaal geen probleem om je nieuwe dakkapel in november tot en met maart te laten plaatsen, zodat je in het voorjaar met volle teugen kunt genieten van de voordelen van je nieuwe aanbouw. Informeer daarom bij meerdere aannemersbedrijven in de buurt naar alle mogelijkheden!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming