Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

Binnen één dag een groter woonoppervlakte

Wil je deze winter graag nog wat meer leefruimte in huis creëren, maar heb je geen zin om wekenlang in de kou te zitten door een grote verbouwing? Kies er dan voor om een prefab dakkapel te laten installeren. Het grote voordeel van een prefab dakkapel is dat deze in een werkplaats gebouwd wordt en vervolgens binnen enkele uren op je woning geplaatst kan worden. Samen met de dakkapellenboer spreek je hier een dag voor af die jou het beste uitkomt. Op die dag krijgt je huis in een paar uur tijd aanzienlijk meer leefruimte in de slaap- of studeerkamer én een fantastische uitstraling aan de buitenkant van je woning.


Verschillende kleuren en maten

Het idee dat een prefab dakkapel geen uitstraling heeft is verleden tijd. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel kleuren, materialen en afwerkingen waar je uit kunt kiezen. Zo past de dakkapel die geplaatst wordt altijd perfect bij de binnen- en buitenkant van je woning zonder dat er duur maatwerk aan te pas hoeft te komen.

 

Goedkope oplossing

Want naast het feit dat een prefab dakkapel de uitstraling van je huis verfraait, is het ook nog eens een goedkope oplossing om meer ruimte te creëren. Zo kost de goedkoopste prefab dakkapel van 2,50 meter breed met één draaikiepraam slechts 3.250 euro. Voor een groter model, bijvoorbeeld een vijf meter brede dakkapel met zesvlaks-indeling, betaal je ongeveer 5.350 euro. Een klein bedrag gezien de investering: een moderne dakkapel zorgt namelijk voor een flinke waardeverhoging van je woning!

 

Door de fabriekswerkzaamheden worden er weinig tot geen fouten in de montage gemaakt. Hierdoor hebben prefab dakkapellen een hoge kwaliteit en lange levensduur; het is de meest geplaatste soort dakkapel in Nederland. Hoewel er veel voordelen aan een prefab dakkapel zitten, kunnen ze niet op iedere woning geplaatst worden. Ons advies is om je goed te laten informeren en altijd een aannemer een kijkje naar je huis te laten nemen. Neem eens contact op met meerdere aannemers in de regio en kies voor een investering waar je zeker geen spijt van krijgt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming