Vraag gratis offertes aan bij bedrijven uit uw regio:

Bijvoorbeeld: 2 dakkapellen van 150 x 150cm

3 voordelen van een serre

3 voordelen van een serre

Overweeg je om een serre aan te laten bouwen of ben je op huizenjacht en twijfel je over een woning vanwege de serre? Hieronder geven we je drie goede redenen om te kiezen voor een mooie serre!

 

      Ruimte en licht

Het meest voor de hand liggende voordeel van een serre is vanzelfsprekend de ruimtewinst die je boekt. De ervaring leert dat degenen die kiezen voor uitbreiding door een serre aan te laten bouwen ook daadwerkelijk vaak te vinden zijn in die nieuwe ruimte. Omdat de serre vrijwel altijd direct grenst aan de woonkamer, is het een kleine moeite om de ruimte te bereiken. Daarnaast kun je in een serre alle kanten op: eten, lekker tot rust komen met een boek, genieten van de tuin… Kortom: een veelzijdige plek waarmee je bovendien zorgt voor een stuk meer lichtinval.

 

      Financiën

Een serre krijg je niet voor niets, maar als je graag meer ruimte wilt creëren ben je met een serre vaak voordeliger uit dan wanneer je kiest voor een verhuizing. Denk alleen al aan alle extra kosten die verhuizingen met zich meebrengen. Het is bovendien duidelijk dat je met de aanbouw van een serre de waarde van je huis verhoogt. Kortom: het is de investering waard.

 

      De tuin naar binnen

Veel mensen vinden dat je met een serre de tuin als het ware naar binnen haalt. Je kunt dan wel de beschikking hebben over een mooie tuin; hoe vaak kun je met ons klimaat daadwerkelijk lekker in de tuin zitten? In een serre heb je de mogelijkheid om met volle teugen te genieten van je tuin, zonder dat je last hebt van de kou, wind of neerslag. Bovendien kun je de serre naadloos over laten gaan in de tuin, bijvoorbeeld met een mooie schuifpui, waardoor je net zo makkelijk van de serre naar de tuin loopt als omgekeerd.

Overtuigd? Ga op zoek naar de beste serreleveranciers in jouw omgeving en geniet binnen de kortste keren van een woning die je in positieve zin niet meer terug herkent!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming