Inbraakbeveiliging van de toekomst bestaat nu al

Door Rob Aelberts
op dinsdag 28 augustus om 14:52

Inbraakbeveiliging van de toekomst bestaat nu al

Op het gebied van inbraakbeveiliging wordt er volop gewerkt aan innovatie, en niet zonder succes. Het ene geavanceerde alarmsysteem volgt het andere op, waarbij niet wordt voorbijgegaan aan de opkomst van bijvoorbeeld smartphones. Om een indruk te geven van de mogelijkheden, zetten we enkele nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot inbraakbeveiliging op een rijtje.

Verisure is een mooi voorbeeld van innovatieve inbraakbeveiliging. Wat zijn de nieuwste slimme alarmsystemen waarmee de kans op inbraken weer een stuk kleiner wordt en welk alarmsysteem past bij welke situatie? Hieronder volgt een kleine opsomming van de nieuwste mogelijkheden.

Een voorbeeld van een slim alarmsysteem is er één met fotodetector. Hiermee wordtdiegene die het alarm veroorzaakt gefotografeerd en de foto’s worden bovendien direct naar de alarmcentrale gestuurd. Magneetcontacten, die kunnen worden aangevuld met fotodetectoren, bieden perfecte beveiliging op inbraakgevoelige plaatsen.

Tegenwoordig heb je zelfs een schakelaar, de power plug, waarmee elektronica kan worden bediend en ingesteld, zodat onder andere de mogelijkheid wordt geboden om de verlichting op bepaalde tijdstippen aan te doen of uit te schakelen. Met dit slimme alarmsysteem kunnen potentiële inbrekers op het verkeerde been worden gezet doordat de indruk wordt gewekt dat de bewoners thuis zijn.

En als u tegenwoordig uw alarmsysteem bent vergeten aan te zetten kunt u dat eenvoudig doen via uw smartphone. Gebruiksgemak en extra veiligheid gegarandeerd ter bevordering van de inbraakbeveiliging. Zo kan bijvoorbeeld de Verisure App worden gedownload, waarmee, ongeacht de locatie, de volledige controle kan worden verkregen over het alarmsysteem. Je kan dus onder meer het alarmsysteem in- en uitschakelen, de alarmstatus controleren en je ontvangt kosteloos meldingen bij eventuele alarmsignalen, storingen en vergelijkbare situaties.

Met een slim alarmsysteem wordt optimale inbraakbeveiliging in de hand gewerkt. Ontdek de mogelijkheden en denk na over het type inbraakbeveiliging dat het beste bij uw woonsituatie past!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming