Vier architectuurideeën die je dromen overtreffen

Misschien denk je er nog maar net over na of wellicht ben je er al een tijdje mee bezig; het realiseren van jouw droomhuis. Hoewel je hier vast en zeker wel je eigen ideeën bij zal hebben, kan de nodige inspiratie natuurlijk nooit kwaad. Wij hebben voor jou vier indrukwekkende huizen op een rijtje gezet die je misschien op leuke ideeën kunnen brengen!

 

Bad in de grond

Heb je niet de ruimte voor een zwembad, maar wil je wel dat luxe gevoel op een bepaalde manier ervaren? Het is mogelijk om een bad in de grond te laten plaatsen. Zeker wanneer je houdt van een strak design is dit een oplossing die zeer chique oogt in de badkamer. Daarnaast is het de ideale manier om een kleien badkamer ruimtelijk te laten ogen.

 

Bijzondere trap

Een trap kan, wanneer deze maar gewoontjes is, het interieur van uw huis naar beneden halen. Zelfs werken met een bijzondere kleur is niet altijd een optie die werkt. Waarom overweeg je niet om een trap te laten maken die je bijna een kunstobject kunt noemen? Zo maak je van iets alledaags iets heel bijzonders en wordt traplopen een feest.

 

Glijbaan in je huis

Nee, we bedoelen niet de standaard plastic variant die te verkrijgen is bij de plaatselijke speelgoedwinkel. Architecten kunnen een glijbaan in huis zo ontwerpen dat het een zeer stijlvol en in het oog springend onderdeel is van jouw woning. Daarbij, wie wil nou niet zo nu en dan het kind in hem- of haarzelf de vrije loop laten?

 

Speciaal raamwerk

Een huis kan natuurlijk niet zonder ramen. Grote glasoppervlaktes ogen vaak heel ruimtelijk en laten meer dan genoeg licht binnen, maar het is zo onderhand wel erg standaard geworden. Een manier om te voorkomen dat jouw woning er gewoontjes uit komt te zien is het laten zetten van speciaal raamwerk. Dat is, zowel langs de buitenkant als wanneer je binnen zit, een ware eyecatcher.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming