Zorg ervoor dat de sleutels van uw bezit in uw handen blijfven

Binnenlandse veiligheid is niet eerder zo serieus geweest als in deze tijden. Met de dreiging van inbraak en de stijging voor residentiële en commerciële bezitten, is de aankoop van huis en bedrijf beveiligingssystemen, zoals veiligheidssloten, beveiligingscamera's en toegangscontrole systemen nog nooit zo populair geweest. Er is echter een onderdeel van veiligheid die vaak wordt vergeten of over het hoofd wordt gezien, en dat is de gemeenschappelijke sleutel.

Indien u onlangs verhuisd bent van kantoren of verplaatst bent naar een nieuw huis of appartement, kunt u waarschijnlijk niet zeker zijn of iemand anders een sleutel heeft van uw nieuwe woning of werkplek. Het kan iedereen zijn; bouwers, een oude huurder, zelfs een ontevreden ex-werknemer. En als u in een grote stad woont, zoals Rotterdam, bent u niet in staat om die persoon op te sporen en de sleutel van woning terug te vragen.

Dus, om de zorg van een vreemdeling die toegang heeft tot uw woning weg te halen, is het eerste wat u moet doen wanneer u verhuist naar een nieuw pand de sloten laten vervangen door een professionele slotenmaker. Opnieuw versleutelen is een van de veiligste (en goedkoopste) intoets dienst die er is, en het bespaart u slapeloze nachten en voorkomt een mogelijke inbraak.

Zorg ervoor dat u altijd op de hoogte bent van waar uw sleutels zijn; laat uw huissleutels niet zichtbaar achter in uw auto, maar leg ze altijd in de kofferbak en hang nooit iets aan uw sleutelhanger dat het adres van uw huis of bedrijf weggeeft. Als u nog vragen heeft met betrekking tot sleutel en veiligheid, kan het helpen om met een professionele slotenmaker te praten, bijvoorbeeld zoals met een slotenmaker in Rotterdam. Deze service provider is in staat om u handige tips te bieden wanneer het gaat om de slot en grendel veiligheid.

Verhuizen naar een nieuw huis of kantoor moet een positieve ervaring zijn. Laat uw sleutels niet vallen in de verkeerde handen. Zorg ervoor dat u geen problemen heeft met uw steutels, dit zal rust geven.

Michael Schapkun is de afgelopen 10 jaar al werkzaam in de slotenmaker industrie en is nu eigenaar Locksecure in Rotterdam (Barendrecht) en biedt professionele sleutel diensten voor thuis en zakelijke zekerheid.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming