Nooit meer de verkeerde verfkleur kopen

Ken je dat gevoel, je bent een kamer opnieuw aan het inrichten en bent je aan het inbeelden hoe een ander likje verf zou staan bij je interieur? En je twijfel, past die kleur wel bij de rest van mijn kamer. Dat blijkt voor veel mensen toch best lastig, vooral met het kleurenpallet van een Flexa bij de lokale Praxis. Dat moet toch makkelijker kunnen! En ja dat kan. Met virtual reality maak je nooit meer de verkeerde keuze, want je kunt het thuis namelijk uittesten.

Je huis inrichten in virtual reality
Met een vr bril kun je je huis inrichten, zonder ook maar een hamer of kwast aan te raken. Het enige wat je nodig hebt is een virtual reality bril en de software om je kamer na te bouwen. Daarna kun je alles aanpassen wat je wilt en dus zien of die mint groene kleur voor je muren wel zo goed passen bij dat antieke kastje wat je graag wilt behouden. Met letterlijk één druk op de knop heb je de kleuren aangepast en zie je in 360 graden wat het effect is.

Leuk, maar hoe kom ik eraan?

Virtual reality is een enorm opkomende techniek er wordt enorm in geïnvesteerd en de apparatuur wordt steeds makkelijker beschikbaar. Je kunt al een virtual reality bril kopen voor een paar tientjes. Dat is de Google Cardboard een kartonen bouwpakket, waarmee je van je smartphone een virtual reality bril maakt. Daarna hoef je alleen maar de juiste app te downloaden en je kunt aan de slag, dat kan bijvoorbeeld met de software van Oculus. Na de installatie geeft de app aan wat je moet doen om er gebruik van te maken. Wil je investeren in een kwalitatieve virtual reality bril, dan is de Oculus Rift het beste wat je op dit moment kunt kopen.

Bekijk meer over Oculus en virtual reality

Klussen in 2.0

Klussen wordt leuker en makkelijker als het vlot en zonder onderbrekingen gaat, een goede voorbereiding is dan belangrijk. Virtual reality kan helpen om het voortraject van het klussen sneller te laten verlopen. Dat voorkomt frustratie en bespaard veel tijd. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming