Kies voor een geregistreerd aannemer!

Of je nu op zoek bent naar een timmerman, schilder, dakbedekker  of een andere vakman: het is altijd van het grootste belang om de vakman zorgvuldig uit te kiezen. Een aannemersbedrijf realiseert en coördineert bouwactiviteiten en is verantwoordelijk voor de levering van een bouwwerk voor een bepaalde overeengekomen prijs en binnen de afgesproken termijn. Maar waar moet je nu opletten bij de keuze voor een aannemersbedrijf? Wij geven je een idee.

Waar let je op?
Ben je van plan om in of rondom je woning eens flink te gaan verbouwen? Dan kun je niet zonder een goede aannemer. Wanneer je een aannemer uitkiest, doe je er verstandig aan om je niet alleen te laten leiden door de verschillende tarieven. Minstens zo belangrijk is je gevoel bij het aannemersbedrijf. Daarnaast kan je nagaan of er mensen in je kennissenkring zijn die goede of juist slechte ervaringen hebben met de aannemer.

Check registratie
Naast bovenstaande punten is het belangrijk dat je checkt of het aannemersbedrijf geregistreerd is. De registratie zorgt voor meer garanties over de financiële en technische draagkracht van de aannemer. De aannemer ontvangt en behoudt zijn registratienummer enkel wanneer hij geen schulden heeft wat betreft de betaling van lonen, belastingen en sociale bijdragen.  Bovendien worden bouwpremies, belastingvoordelen maar ook het verlaagde btw-tarief op woningen ouder dan 2 jaar enkel toegekend op voorwaarde dat de aannemer geregistreerd is.

Profiteer!
Heb je een woning ouder dan 2 jaar? Neem dan een geregistreerd aannemer in de arm en profiteer van het verlaagde btw-tarief. In plaats van 21% btw betaal je tot 1 maart 2014 slechts 6% btw over de arbeidskosten. Een voordeel van 15%! Vraag snel offertes op van diverse partijen in jouw omgeving!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming